CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Marroc: alliberament dels detinguts del 1r de maig de 2007

Dimecres, 9 abril, 2008

En ocasió de la seva posada en llibertat, hem rebut amb gran satisfacció l'alliberament dels detinguts produits en les manifestacions del 1r de Maig de maig al Marroc a les ciutats de Agadir, Ksar-el-Kebir i Bni Mellal, així com el sobreseïment de la causa dels 9 companys en llibertat condicional, després de l'indult real del divendres 4 d'abril de 2008.


Per això, INSAD (Instancia Nacional de Solidaridad amb els Detinguts del 1r de Maig) felicita als militants El Mehdi Barbouchi, Abderrahim Karrad, Ahmed Lakaitab, Oussama Benmassaoud, Mohamed Rassiouni, Youcef Arkab, Thami Al Khyat i al presoner dels 3 reis Mohamed Bougrine per recuperar la seva llibertat i als militants Mohamed Fadel, Ismail Amrar, Abderrahmane Ajji, Mohamed Youcef, Charqui Nabil. Abdelaziz Timor, Abdelhakim Rabaaoui et Brahim Ahensal pel sobreseïment de la causa, pel delicte d'atemptat “als valors sagrats del regne”, així com als seus familiars i amics.

Saludem a totes les organitzacions i persones democràtiques i a tots els comitès locals de solidaritat amb els detinguts del 1r de maig pel seu esforç i solidaritat. Així mateix saludem a totes les organitzacions i persones democràtiques a nivell internacional pel seu suport i solidaritat.

Reclamem la llibertat de tots els presos polítics del nostre país.

INSAD (Rabat, Marroc).