CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Marxa contra el pensionazo, l’atur i la reforma laboral. Divendres 21 de gener a Cornellà

Dimecres, 19 gener, 2011

L'Assemblea social i sindical unitària del Baix Llobregat convoca una marxa contra el pensionazo el divendres 21 a les 18:30 a la OTG de Sant Ildefons a l'avinguda República Argentina, Metro L5 St. Ildefons.

Hem de mobilitzar-nos per a frenar les agressions contra les/els treballadores i el poble en general.

Una altra vegada ens tornen a apretar el cinturó. Des del govern i amb la complicitat de les cúpules dels mal anomenats sindicats, (CCOO i UGT), estan fent una nova reforma laboral, que significa un nou deteriorament a la nostra dignitat i drets alhora de treballar i de fer la nostra vida quotidiana.

Estan donant voltes i més voltes per a crear confusió, però lo que queda clar que volen aconseguir és reduir el sou, augmentar les hores de treball, facilitar l’acomiadament, obligar-nos a acceptar condicions més degradants, i la dona queda novament afectada interrumpint les lluites per arribar a la igualtat salarial i continuar negant-nos el nostre dret a viure lliurement

A això cal afegir-li la reforma de pensions, on s’augmenta l’edat de jubilació a 67 anys, quan ja no ens quedi gaire vida, el que vol dir augmentar el temps i disminuir els diners de cotització un fet que entre altres coses farà augmentar la gent que estarà en atur, insinuant que donaran 100€ per a que els pensionistes es callin la boca.

Tot això l’estan fent xusma que està xupant dels nostres impostos, diners que surten del nostre treball diari, dels que ens aixequem de matinada, dels que ens trenquem l’esquena, dels que tenim accidents al lloc de treball, dels que perdem la nostra vida a poc a poc. Aquesta mateixa xusma es creu amb el dret a decidir que és justícia i que no, quins són qui s’han d’apretar el cinturó i qui té dret a comprar-se cotxes de luxe i cases a una illa caribenya.

Si no plantem cara amb més duresa, si no ens organitzem conscientment i d’una manera eficaç, aconseguiran tot això sense despentinar-se, i més endavant continuaran pixant-se a sobre nostre i dient-nos que està plovent, que no ens preocupem, que és pel bé del país (no pel de les seves butxaques, vagis vostè a pensar-se!!).

¡¡Cap a la vaga general!!

Per tot això convoquem el divendres 21 a les 18:30 a la OTG de Sant Ildefons a l'avinguda República Argentina, Metro L5 St. Ildefons.

Assemblea social i sindical unitària del Baix Llobregat