CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Marxa de les indignades des del Vallès Occidental fins a Barcelona, del 4 al 12 de maig

Dissabte, 5 maig, 2012

Comença a caminar la marxa de les indignades del Vallès Occidental

La marxa d’indignats i indignades del Vallès Occidental començava el divendres 4 de maig a Viladecavalls i arribarà a Barcelona el proper dissabte 12 de maig, després de passar per Terrassa, Castellar del Vallès, Setmenat, Polinyà, Sabadell, Barberà, Badia, Ripollet, Santa Perpètua de la Mogoda, La Llagosta i Montcada i Reixac.

La marxa vol informar en les diverses localitats per on passa sobre els motius pels quals hem d'unir-nos i aixecar-nos contra els atacs als drets fonamentals que estem sofrint a nivell global.

Els organitzadors, sota el lema “ningú guanya sinó guanyem tots”, deixen clar que el seu objectiu principal és convocar a la gent a la mobilització global del 12 de maig, pretenen caminar al llarg del Vallès Occidental per convocar als pobles a la mobilització Global del 12 de Maig, "GLOBAL R-Evolution DAY”, dia en el qual es celebrarà el primer aniversari de la indignació on milers de persones van decidir fer seves les places com una protesta col·lectiva contra la injustícia social en general.

La marxa del Vallès segueix sent fidel als principis del moviment dels indignats en el sentit de buscar la unitat entre tots i totes. Durant la marxa es farà un recull d’inquietuds, malestar, problemes, solucions, alternatives, denúncies, etc…, en un llibre on cada persona o entitat que vulgui podrà plasmar la seva aportació, amb la idea de constatar-ho al parlament una vegada arribin a Barcelona perquè la seva veu sigui escoltada.

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció