CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Marxa pel Decreixement al Camp de Tarragona

Dijous, 10 setembre, 2009

cartell Marxa

Des del grup de Decreixement al Camp s'ha organitzat una marxa en bibicleta que recorrerà les comarques del Baix i Alt Camp, Conca, Tarragonès i Priorat, del 18 de setembre al 4 d'octubre.

La marxa passa per Reus, Vila-seca, Cambrils, Riudoms, Montroig, Falset, Duesaigües, Prades, Vilaplana, La Selva del Camp, Alcover, El Morell, Torredembarra, Santes Creus, Montblanc, Valls i Tarragona.


En cada parada del recorregut, s'ha preparat amb els col·lectius locals un acte públic formatiu sobre la situació actual de crisi i les alternatives que tenim com a ciutadans i ciutadanes, on es convida a tothom a assistir-hi.

L'objectiu més important d'aquesta marxa és difondre les formes de vida i de societat alternatives, tan necessàries en temps de crisi, que ja s'estan posant en pràctica des de molts moviments socials, i fomentar el treball en xarxa i la confiança en les persones pròximes. Per això es convidarà a tothom a participar en les Trobades per la Cooperació Local que tindran lloc el 17 i 18 d'octubre a Valls (Can Pipirimosca), on se seguirà treballant conjuntament en la mateixa línia.

>>> Per info sobre les Trobades aneu al web: www.decreixement.net/trobades

La sortida de la marxa es produirà l'endemà del 17-S, data assenyalada per la campanya "Podem viure sense capitalisme" en què molta gent sortirà al carrer per trobar-se i organitzar-se per viure d'una altra manera.

L'acte d'inici de la Marxa serà un Taller-Debat sobre "Alternatives a la Crisi", que tindrà lloc el divendres 18 de setembre a les 20 h. al Centre de Lectura de Reus (c/Major 15).

>>> Més informació sobre la Marxa al web: www.decreixement.net/marxapelcamp