CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Marxa Viu l’Ebre – Vive el Ebro

Dimarts, 12 juliol, 2011

Ecologistes en Acció organitza, del 9 al 30 de juliol, una marxa, des del naixement del riu Ebre, fins a la seva desembocadura, passant per Cantàbria, Castella-Lleó, Euskadi, La Rioja, Navarra, Aragó i Catalunya, amb bicicleta, caminant i en canoa.

Aquesta marxa permetrà conèixer als habitants de l'Ebre, realitzar activitats de sensibilització sobre la conservació del medi ambient, identificar i protestar per les principals agressions ambientals existents en l'Ebre: centrals nuclears, incineradores de residus, infraestructures de transport, destrucció de la biodiversitat, contaminació, embassaments,etc.

El recorregut té un total de 865 km per la llera de l'Ebre, fonamentalment seguint la ruta GR-99. Es porta a terme entre els dies 9 (naixement en Fontibre) i 30 de juliol (desembocadura a la Platja del Garxal). L'etapa més llarga serà la que es realitzi el dia 29 de juliol entre Miravet i Deltebre, i que constarà de 73 km, repartits entre jornada de matí (45 km) i jornada de tarda (28 km).

En totes les etapes es procedirà a la lectura del Manifest de la Marxa Viu l'Ebre, s'exhibirà una exposició explicativa i se celebraran debats sobre la problemàtica de la regió en relació al canvi climàtic i les seves causes, així com a les solucions des d'una perspectiva de l'ecologisme social.

www.ecologistasenaccion.org/article19842.html

Attached documents