CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Marxes de la Dignitat 29N. Manifestació a Barcelona: És l’hora d’alçar-se. Cal acabar amb l’exclusió, la desigualtat i la impunitat

Dijous, 27 novembre, 2014

Marxes de la Dignitat. Totes les lluites al carrer!

Dissabte 29 de novembre manifestació a Barcelona. 17.30h Plaça Universitat.

Punt de trobada de la CGT 17h. Ronda Sant Antoni / Plaça Universitat.

La manifestació acabarà a la plaça Joan Peiró (Sants Estació), on tindrà lloc l'acte final amb intervencions de representants de diversos col·lectius i actuacions musicals.

Manifest de CGT Barcelona per la mobilització del #29N:

Les Marxes de la Dignitat és un moviment social horitzontal i participatiu que es constitueix per enfrontar-se a les polítiques antisocials amb un atac molt greu als béns públics en tota la cadena de la vida digna de les persones, així com un atac molt greu als drets fonamentals de les persones, com és el treball i / o la renda bàsica per viure amb dignitat.

Les Marxes de la Dignitat es constitueixen com a eina de la ciutadania, per aconseguir amb la seva lluita, tirar a baix el sistema i recuperar drets socials, laborals i civils per a tothom, alhora que els banquers, empresaris i polítics han de ser jutjats pels seus actes d'espoli dels béns comuns, de robatori a través del traspàs de centenars de milers de milions d'euros del que és públic al sistema financer i l'estafa que vénen cometent de manera sistemàtica, en cridar democràcia a un sistema que no és sinó un "xiringuito" que garanteix l'apropiació privada de la riquesa que entre tots nosaltres generem, per part d'una minoria social.

Les Marxes de la Dignitat són les persones de baix, que pateixen el desnonament violent i criminal dels poders financers i dels jutges; són els milions de persones que han estat tirades dels seus treballs a la paperera de l'exclusió, la precarietat i l'empobriment; són les persones a les quals se'ls impedeix l'accés a una sanitat universal i pública, a una educació lliure universal i pública, a ser cuidades quan es troben en situació de dependència i / o necessitat. Són les persones que han d’exiliar-se laboralment i socialment, les que pateixen no només la manca d’un present, sinó que se'ls imposa de manera estructural el no-futur, trencant qualsevol expectativa de vida digna. Són les persones que han vist com elles i les properes generacions futures han contret un deute privat que ens condemna a un món, a una societat, en la qual haurem de sobreviure empobrits de per vida.

Els sindicats CCOO i UGT, són part del problema, són part d'aquest règim, doncs, si avui manquen llocs de treball, no només és per la responsabilitat empresarial i política, sinó que també els sindicats del Pacte Social, des del 1977 (Pactes de la Moncloa), han signat les polítiques d'acomiadaments (col·lectius i individuals) amb les patronals de tots els sectors de la producció i la distribució: amb el seu acord en el 90% de tots els ERO, alhora que han fomentat i signat el retard en l'edat de jubilació i l'empitjorament en les cotitzacions socials, regalant als empresaris milers i milers de milions i fomentant els plans privats de pensions.

Els serveis públics (sanitat, educació, transports, energia ...) que haurien de garantir una vida DIGNA a tots i totes, han estat espoliats i privatitzats. Les estructures de CCOO i UGT són responsables de les segregacions i privatitzacions dels serveis públics, al pactar amb els diferents governs i els poders públics gran part de la privatització i mercantilització dels mateixos i, en conseqüència, dels seus efectes socials sobre la majoria social. Mentre ens priven del dret a l'habitatge amb els seus desnonaments, ells participen en la presa de decisions com a consellers de Bankia, la CAM, etc ...

Des de CGT no compartim que els sindicats del règim es vulguin rentar la cara dient que són part de les Marxes de la Dignitat, al contrari, ells com a estructures sindicals, són part del problema. Són seriosament responsables que avui, la majoria social que és molt digna, estiguem patint tant, mentre ells dilapiden recursos públics amb les targetes black i altres instruments "infecciosos" financers que els proporcionen per ser part del règim.

EL 29N SENSE UGT I CCOO, PER DIGNITAT

Federació Local CGT Barcelona

Més informació:

- TWITTER CGT BARCELONA

- PÀGINA FACEBOOK CGT BARCELONA

- ABOUT.ME CGT CATALUNYA

Attached documents