CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mataró: Piquet central i manifestació vaga general #14N al Maresme

Dijous, 8 novembre, 2012

maresme #14n vaga general 2012

PIQUET CENTRAL:

C/ Serra i Moret (Pla d'en Boet) a les 9:45h

ACTE FINAL:

Plaça Santa Anna a les 12:30h

14N Vaga General #Maresme14N

Des les organitzacions i col·lectius que conformen l'esquerra sindical i alternativa del Maresme, aplegats sota el nom de #Maresme14N (15M, Arran, CATAC-IAC, CGT, COS, CUP, EUiA, Revolta Global-Esquerra Anticapitalista i persones a títol individual) organitzem diversos actes a Mataró en motiu de la Vaga General del 14 de novembre.

Aquest 14 de novembre sortirem al carrer per denunciar que el saqueig i el robatori que els poderosos estan duent a terme fa temps que ha arribat a límits insostenibles. Ens apliquen privatitzacions salvatges i retallades de drets i llibertats socials que semblen inacabables. La pobresa arriba a límits inimaginables tan sols fa uns anys, les xifres de l'atur mai havien sigut tan altes i els desnonaments, acomiadaments, detencions i demés agressions a les treballadores i treballadors es succeeixen dia rere dia.

Al Maresme molts sectors s'han vist i es veuen afectats per tots aquests factors. Estem parlant de les retallades en sanitat, educació i prestacions socials. Estem parlant de les retallades en els serveis públics dels ajuntaments i la precarització i els acomiadaments, els que ja s'han succeït i els que vindran, en el funcionariat públic. Estem parlant de les moltes famílies afectades per desnonaments de les seves cases. Estem parlant de les nombroses persones afectades per les participacions preferents. Estem parlant de la meitat de joves que no troben feina. Estem parlant de totes aquelles persones volen treballar i porten molts mesos a l'atur. Estem parlant de la destrucció del teixit productiu i industrial del Maresme. Estem parlant de la gent que buscar menjar als contenidors dels nostres carrers. Estem parlant de la misèria que provoquen totes aquestes polítiques neoliberals perpetrades pels grans mercats amb la complicitat dels governs de casa nostra.

Les classes populars ens hem d'organitzar i dotar-nos de mecanismes de defensa dels nostres interessos i drets. És per això que us animem a participar a la Vaga General del dimecres 14 de novembre, pel repartiment del treball i la riquesa, per una economia al servei de les persones i per la defensa dels drets socials i les llibertats.

Més informació:

- CGT MARESME

- TWITTER @CGT_maresme

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció