CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Materials de promoció de les mobilitzacions davant el Parlament de Catalunya el 14 i 15 de juny contra l’aprovació de les retallades

Diumenge, 12 juny, 2011

aturem el parlament

14 i 15 de juny: IMPEDIM QUE APROVIN LES RETALLADES AL PARLAMENT

L’Acampada de Barcelona surt de la plaça Catalunya i, amb el suport de la resta d’Acampades de Catalunya, convoca una mobilització al davant del Parlament de Catalunya, ja que el 15 de juny hi ha sessió parlamentària de discussió dels pressupostos de la Generalitat:

Les retallades, la llei òmnibus, la seva prepotència… És hora d’anar al Parlament i impedir que aprovin les retallades! ATUREM EL PARLAMENT!

Els polítics defensen els interessos dels bancs i els financers… no del poble!

Des de l’acampada de Barcelona, amb el suport de moltes Assemblees de barri i pobles de Catalunya hem convocat unes mobilitzacions amb la finalitat d’aturar l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Per això hem convocat una acampada a les 19h. del dia 14J al Parc de la Ciutadella i fem una crida a tota la població a assistir a les portes del parlament el dimecres 15 de juny a les 7h. del matí per bloquejar, practicant la desobediència civil, l’entrada dels parlamentaris. Tanmateix la FAVB ha convocat una concentració el dia 15 de juny a les 11h. del matí al Parc de la Ciutadella.

Accions massives pel 14-15 de juny:

#14J Acampada al Parc de la Ciutadella la nit del 14 de juny. Durant la nit es farà una xerrada col·loqui sobre economia.

#15J #aturemelparlament Concentració el 15 de juny davant el Parlament de Catalunya: IMPEDIM QUE APROVIN LES RETALLADES! Concentració a les portes del Parlament a les 7h. del matí, per evitar l’entrada dels parlamentaris. A les 11 h. del matí, i a les 17h. de la tarda per qui no pugui anar-hi pel matí. A les 12h. es farà una assemblea on es debatran uns pressupostos alternatius.

A les 13h. Talls de Carreteres als centres salut, educació, administració pública…

Base discursiva: Aquests pressupostos són il·legítims ja que no figuraven en el programa polític de cap dels partits amb representació, el tant per cent de votants que va votar a CIU no arriba al 23% de la població amb dret a vot, i el suport popular al moviment de les acampades segons els mitjans de comunicació de masses supera en escreix el 70% de la població.

I el 19 de juny jornada de mobilització internacional

#19J mobilització mundial, saltem de les places al món. Ni amb tota la policia aturaran la rebel·lia…

Des de la comissió extensió de l’acampada de Barcelona valorem molt necessària la participació de la classe treballadora en aquestes mobilitzacions i per això encoratgem a les organitzacions sindicals, les seccions sindicals i comitès d’empresa a que donin el seu suport a aquesta mobilització subscrivint la Crida del sindicalisme combatiu a participar de les mobilitzacions del 15J contra els pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

Acampada Barcelona

http://acampadabcn.wordpress.com/