CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Membres de Jovent Llibertari, la CGT i la PAH donen suport als dos imputats de la vaga general del 14N a Rubí

Dimecres, 3 abril, 2013

Una quarentena de persones s’han manifestat aquest dimecres 3 d'abril a la porta dels jutjats de Rubí en solidaritat amb un company acusat d’actes vandàlics i desordre públic a la manifestació del 14N. Sota el lema “La repressió no ens atura, ens impulsa” els manifestants s’han concentrat durant una hora a la plaça Pere Esmedia. Després han marxat al jutjat número 8 de la ciutat, a la carretera de Sant Cugat, per donar suport a una altra companya.

Els dos judicis contra manifestants del 14N a la ciutat es feien de aquest dimecres al matí, un a les 10.30 h a la plaça Pere Esmendia i l’altre a les 11.30 h al jutjat de la carretera de Sant Cugat. Al primer, un ciutadà rubinenc, Luis, estava acusat d’actes vandàlics i desordres durant la manifestació que va recórrer els carrers del centre de la ciutat a la darrera vaga general, el passat 14 de novembre. Segons les entitats organitzadores de la protesta, aquest company va ser acorralat pels Mossos d’Esquadra i se li va demanar la identificació.

El segon judici era contra una de les portaveus de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), la Marta. Se l’acusa d’atemptat contra l’autoritat i un treballador a la mateixa manifestació al seu pas pels polígons industrials.

Els manifestants convocats per Jovent Llibertari, el sindicat CGT i amb suport de la PAH han cridat consignes a favor dels denunciats, com ara “La solidaritat es la nostra millor arma” i en contra del sistema capitalista. A la zona hi havia quate patrulles dels Mossos d’Esquadra.

* Una crònica de Ràdio Rubí

http://www.radiorubi.fm/radiorubi/noticies/detall.php?apartat=¬icia=10090

* Veure notícia de Rubí TV a http://www.rubitv.cat/20130403/3984/els-dos-rubinencs-denunciats-durant-la-vaga-general-del-14-n-reben-el-suport-dels-moviments-socials-a-les-portes-dels-jutjats

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció