CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mentre que per tercer dia consecutiu contínua de Vaga de Fam dels Conductors, TMB desconvoca la reunió del dia 31 de desembre

Diumenge, 30 desembre, 2007

Per tercer dia, els conductors de TMB en vaga de fam, han continuat la seva protesta en la Plaça Sant Jaume reclamant una sortida al conflicte (dos dies de descans setmanal) que els enfronta amb l'Ajuntament i la direcció de TMB.

Avui han rebut la visita dels serveis metges que han realitzat una analítica als quatre treballadors en vaga de fam, trobant-se aquests en bon estat i només algun ells amb lleugers problemes de sucre en la sang a causa del dejuni.

Durant la permanència en la plaça milers de ciutadans/es se han acostat als conductor preocupant-se pel seu estat de salut, per l'estat de la problemàtica que fa que els pròxims dies 2, 3 i 4 de gener tornin a fer vaga i per a donar-los suport en la seva lluita per un sistema de descansos més just.

Demà tornaran a la Plaça Sant Jaume per a continuar amb la protesta

Desconvocatòria reunió TMB - Sindicats

Avui els delegats de CGT en la comissió de negociació s'han assabentat que la direcció de l'empresa els ha retirat els rebaixis que tenien per a demà en previsió que hagués una nova reunió amb la direcció de TMB i els ha assignat un servei.

Una vegada mes l'empresa enganya a la plantilla (en la ultima fulla salmó TMB assegura que hauria reunió el dia 31) i a la premsa (tots els periodistes donen per assegut que demà haurà reunió)

Per tant el dia 2 de gener ens veiem en les cotxeres i a les 12 hores en la Javerianas (assemblea general de conductors)

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció