CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem! Manifestacions a Barcelona i Tarragona el dissabte 28 de març

Dilluns, 23 març, 2009
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

- Manifestació unitària a Barcelona, convocada per la Campanya Que la crisi la paguin els rics, el dissabte 28 de Març, Plaça Universitat 17:30 amb el lema "Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem!"

- Manifestació a Tarragona el dissabte 28 de març a Tarragona, a les 18 h. a la Plaça Imperial Tarraco, sota el mateix lema, convocada per CGT, IAC, CoBas, Assemblea Ciutadana de Reus i diversos col·lectius socials.

Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem!

Des de la Campanya Que la Crisi la Paguin els Rics (www.noalacrisi.cat) volem posar en el vostre coneixement la següent informació:

Dins de la setmana internacional de lluita contra el capitalisme convocada pel Fòrum Social Mundial 2009 a Belém (Brasil), es realitzarà una manifestació unitària a Barcelona el proper Dissabte 28 de Març, Plaça Universitat 17:30 amb el lema Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem!

Els moviments socials, sindicats, organitzacions polítiques o culturals que formem la Campanya, accessible a l’apartat ‘Qui Som’ de la Web, fem una crida a la mobilització general de la ciutadania contra els culpables de la Crisi i en defensa dels drets dels treballadors i població en general.

Exigim protecció immediata per a tothom, però amb la vista posada en aquells que ja feien patir una Crisi permanent en milions de persones, crisi de precarietat, de vivendes inaccessibles, d’inseguretat laboral i social, de deslocalització.

Volem participar en la creació d’un moviment popular ampli que lluiti contra els interessos i cobdícia dels capitalistes, proposant noves formes d’organització que posi l’economia al servei de les necessitats socials i no a l’inversa.

En definitiva, volem dir prou a un sistema basat en l’explotació i d’injustícia social.

Aquesta participació la fem extensiva als treballadors en lluita pel seu lloc de treball digne, aquells i aquelles que el veuen perillar, als estudiants represaliats que planten cara contra la privatització i mercantilització de l’ensenyament, a companys i companyes que posen cada dia esforç per caminar cap a un món millor. Companys com l’Enric Duran, gent a qui ni el poder de la Banca ni el d’aquells que la protegeixen podrà aturar mai.

Volem finalment, deixar palès el nostre rebuig a la violència policial contra els estudiants en lluita per una Educació pública i de qualitat o­n les empreses no hi posin les urpes, repressaliats per ser un moviment suficientment ampli i decidit com per poder aturar una contrareforma capitalista.

www.noalacrisi.cat


El Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya a tota l'afiliació:

28 DE MARÇ: QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS!

Convoquem a tota la afiliació a participar als actes que s'estan organitzant per el 28 de març per exigir QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS!

La CGT de Catalunya participa a les campanyes unitàries que sortiran als carrers de Barcelona (17:30 h - Plaça Universitat) i de Tarragona (18:00 h - Plaça Imperial Tarraco) per cridar a la mobilització sostinguda dels treballadors i treballadores, estudiants i classes populars per aturar la dramàtica situació que tenim a sobre.

Teniu a la vostra disposició cartells, adhesius i el manifest de la manifestació de Barcelona a la porteria dels locals de Via Laietana 18, de Barcelona.

TOTS I TOTES A LA MANIFESTACIÓ

BARCELONA 17:30 h - plaça Universitat.

TARRAGONA 18:00 h - plaça Imperial Tarraco.

Comitè Confederal. Secretariat Permanent CGT de Catalunya.

Barcelona, 20 de març de 2009.

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció