CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem! Manifestacions a Barcelona i Tarragona el dissabte 28 de març

Dilluns, 23 març, 2009

- Manifestació unitària a Barcelona, convocada per la Campanya Que la crisi la paguin els rics, el dissabte 28 de Març, Plaça Universitat 17:30 amb el lema "Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem!"

- Manifestació a Tarragona el dissabte 28 de març a Tarragona, a les 18 h. a la Plaça Imperial Tarraco, sota el mateix lema, convocada per CGT, IAC, CoBas, Assemblea Ciutadana de Reus i diversos col·lectius socials.

Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem!

Des de la Campanya Que la Crisi la Paguin els Rics (www.noalacrisi.cat) volem posar en el vostre coneixement la següent informació:

Dins de la setmana internacional de lluita contra el capitalisme convocada pel Fòrum Social Mundial 2009 a Belém (Brasil), es realitzarà una manifestació unitària a Barcelona el proper Dissabte 28 de Març, Plaça Universitat 17:30 amb el lema Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem!

Els moviments socials, sindicats, organitzacions polítiques o culturals que formem la Campanya, accessible a l’apartat ‘Qui Som’ de la Web, fem una crida a la mobilització general de la ciutadania contra els culpables de la Crisi i en defensa dels drets dels treballadors i població en general.

Exigim protecció immediata per a tothom, però amb la vista posada en aquells que ja feien patir una Crisi permanent en milions de persones, crisi de precarietat, de vivendes inaccessibles, d’inseguretat laboral i social, de deslocalització.

Volem participar en la creació d’un moviment popular ampli que lluiti contra els interessos i cobdícia dels capitalistes, proposant noves formes d’organització que posi l’economia al servei de les necessitats socials i no a l’inversa.

En definitiva, volem dir prou a un sistema basat en l’explotació i d’injustícia social.

Aquesta participació la fem extensiva als treballadors en lluita pel seu lloc de treball digne, aquells i aquelles que el veuen perillar, als estudiants represaliats que planten cara contra la privatització i mercantilització de l’ensenyament, a companys i companyes que posen cada dia esforç per caminar cap a un món millor. Companys com l’Enric Duran, gent a qui ni el poder de la Banca ni el d’aquells que la protegeixen podrà aturar mai.

Volem finalment, deixar palès el nostre rebuig a la violència policial contra els estudiants en lluita per una Educació pública i de qualitat o­n les empreses no hi posin les urpes, repressaliats per ser un moviment suficientment ampli i decidit com per poder aturar una contrareforma capitalista.

www.noalacrisi.cat


El Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya a tota l'afiliació:

28 DE MARÇ: QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS!

Convoquem a tota la afiliació a participar als actes que s'estan organitzant per el 28 de març per exigir QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS!

La CGT de Catalunya participa a les campanyes unitàries que sortiran als carrers de Barcelona (17:30 h - Plaça Universitat) i de Tarragona (18:00 h - Plaça Imperial Tarraco) per cridar a la mobilització sostinguda dels treballadors i treballadores, estudiants i classes populars per aturar la dramàtica situació que tenim a sobre.

Teniu a la vostra disposició cartells, adhesius i el manifest de la manifestació de Barcelona a la porteria dels locals de Via Laietana 18, de Barcelona.

TOTS I TOTES A LA MANIFESTACIÓ

BARCELONA 17:30 h - plaça Universitat.

TARRAGONA 18:00 h - plaça Imperial Tarraco.

Comitè Confederal. Secretariat Permanent CGT de Catalunya.

Barcelona, 20 de març de 2009.

Attached documents