CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mes de 300 companys en la concentració de Atos Origin a Barcelona.

Divendres, 11 abril, 2008

Mes de 300 companys en la concentració de Atos Origin a Barcelona,

Els més de 300 treballadors que es van concentrar en el Centre Comercial de Glories representen al voltant del 75% de la plantilla en aquest centre.
Agraim també la presència de companys de Indra, Sogeti, IBM i EDS en la concentració.

La manifestació, convocada per les seccions de CGT i CCOO a Atos Origin - Barcelona, va transcórrer en un ambient bastant animat, recorrent els diferents centres de treball que l'empresa té al voltant del Centre Comercial de Glories i finalitzant en la C-31, que va ser tallada durant uns 15 minuts.

Destacar també que l'emissora PUNT RÀDIO va emetre en directe una entrevista amb un dels companys.

Finalment la comitiva es va dirigir de tornada a la placeta central de Glories on es van concentrar els assistents i despres van marxar.

A Madrid també va haver concentració, en aquest cas convocada unicamente per la secció de CGT, enfront de les oficines d'un client (BBVA) amb una assistència d'uns 30 treballadors dels 60-70 desplaçats alla.

El fet d'estar davant un client amb les dificultats que això implica juntament amb la pluja que vam tenir a Madrid va impedir una major assistència, però en tot cas es va aconseguir una assistència propera al 50%.


SECCIÓ SINDICAL CGT ATOS ORIGIN

Fotos de la concentració 10 abril