CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Més de 3000 ferroviaris es manifesten a Madrid contra la segregació i privatització de Renfe Operadora i Adif

Dissabte, 30 novembre, 2013

Capçalera manifestació 30N Madrid

MASSIVA MANIFESTACIÓ A MADRID

ELS FERROVIARIS S'OPOSEN A LA PRIVATITZACIÓ DEL FERROCARRIL PÚBLIC

En la manifestació d'avui 30 de novembre, més TRES MIL ferroviaris s'han posicionat en contra de la destrucció del ferrocarril públic i de la seva imminent privatització. CGT i SF han convocat a tots els treballadors ferroviaris de l'estat espanyol a aquesta protesta. Destaquem l'absència de la resta d'organitzacions sindicals, malgrat que vam intentar sumar-los.

Hem lliurat un escrit al Ministeri de Foment exigint-los que no desmantellin Renfe i Adif, sinó tot el contrari, que fusionin ambdues empreses seguint l'exemple d'altres països europeus. Finalment, si la segregació es produeix, és impossible de garantir l'ocupació, les condicions laborals i un servei públic per a la ciutadania segur, social i sostenible.

CGT seguirà apostant per la lluita com solució a aquesta problemàtica. Per això, hem convocat vagues en el Sector Ferroviari els dies 5 i 20 de desembre. Pensem que és l'única solució a aquest conflicte i que, malgrat que alguns intentin vendre als treballadors que és possible negociar garanties, segregant i privatitzant Renfe i Adif, el futur de tots els treballadors i ciutadans està en perill.

EXIGIM L'ANUL·LACIÓ DE LA SEGREGACIÓ DE RENFE‐OPERADORA I ADIF I APOSTEM PER LA FUSIÓ D'AMBDUES EMPRESES!

Sector Federal Ferroviari de la CGT

http://www.sff-cgt.org

Vídeo: Manifestació per un ferrocarril públic 30N 2013 Madrid.

Manifestación por un ferrocarril Público 30N 2013 en Madrid.

https://www.youtube.com/watch?v=dPBkYPbnzOQ#t=15

Attached documents