CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Més de 400 treballadors i treballadores participen en la Marxa contra l’Atur i els Acomiadaments entre Cornellà i Barcelona

Diumenge, 8 novembre, 2009

Més de 400 treballadors i treballadores han participat el dissabte 7 de novembre durant el recorregut de la Marxa contra l'Atur i els acomiadaments convocada per la PLATAFORMA D’ACOMIADATS DE NISSAN I ASSEMBLEA DE TREBALLADORS I TREBALLADORES EN ATUR DE BARCELONA i a la que han donat suport diverses organitzacions sindicals, polítiques i moviments socials, entre elles les Assemblees de Desocupats/des de Badia del Vallés i del Maresme. La Marxa que ha durat més de 5 hores ha transcorregut entre el Mercat de Sant Ildefons (Cornellà) i la Plaça Sant Jaume (BCN).


Sobre les 9 hores s'ha iniciat una Concentració davant el Mercat de Sant Ildefons, on s'ha fet un repartiment massiu de les octavetes explicatives de les raons de la Marxa. Posteriorment, han intervingut el Portaveu de l'Assemblea Social de Cornellà i els portaveus de PLATAFORMA D’ACOMIADATS DE NISSAN I ASSEMBLEA DE TREBALLADORS I TREBALLADORES EN ATUR DE BARCELONA.

Sobre les 10,30 hores s'ha iniciat la Marxa a Av. República Argentina (Cornellà) arribant fins a la Plaça de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, realitzant-se una Concentració davant el Mercat del Centre, on s'ha fet un repartiment de octavetes. S'ha reiniciat la Marxa pel carrer Santa Eulàlia fins a arribar a les Torres Cerdà, on s'ha realitzat una Concentració davant les oficines de NISSAN, amb un massiu llançament d'ous sobre la façana. Posteriorment, després de passar per c/Olzinelles i aturada a la Plaça Sants, s'ha ofert un refrigeri als participants per mitjà de l'Assemblea Social de Sants, finalitzant aquesta aturada amb la intervenció d'un portaveu d'aquesta Assemblea.

S'ha reiniciat la Marxa pels carrers de Sants i nova aturada davant el Mercat d'Hostafrancs (amb repartiment de octavetes), Av. Mistral, Plaça Universitat, Via Laietana i fins a la Plaça Sant Jaume on sobre les 14,30 hores s'ha donat per finalitzada la Marxa, després de la intervencions del Portaveu de lla Plataforma de Desocupats/des del Maresme i la dels portaveus de les assemblees convocants.

Durant la Marxa les consignes mes corejades han estat: Contra l'atur i els acomiadaments, Vaga, Vaga, Vaga General!, Readmissió acomiadats!, Treball o Prestació!, Més treball i menys Corrupció! i Montilla i la seva dona ens deixen sense menjar!. Durant el recorregut s'han visualitzat diverses pancartes de suport a les reivindicacions de la Marxa, penjades per diferents col·lectius i la d'alguns veïns penjades en les seves balconades.

En conclusió, cap valorar com positiu aquest primer pas per a intentar unificar les lluites de de les diferents Assemblees de Desocupats de Catalunya, així com les de treballadors acomiadats per ERO que estan lluitant per aconseguir readmissió.

Barcelona, a 7 de novembre de 2009.

PLATAFORMA D’ACOMIADATS DE NISSAN I ASSEMBLEA DE TREBALLADORS I TREBALLADORES EN ATUR DE BARCELONA

Sí vols rebre totes les informacions i convocatòries de l'Assemblea de Desocupats/des de BCN i un Formulari amb la Sol·licitud d'Ocupació que presentarem el dia 17/11/09 davant l'Ajuntament de Barcelona, ens envies un missatge a: paradoparada@yahoo.es

NOTA: Per a debatre les formes de lluita que necessitem per a intentar aconseguir els nostres objectius i estar informat de tota la problemàtica que comporta la situació de l'atur, tots els dimarts de 2009 a partir de les 19,30 hores se celebren assemblees de treballadors i treballadores en atur. TOTES LES ASSEMBLEES: ELS DIMARTS A C/ SANT PERE MÉS BAIX, 70 (BCN) A LES 19,30 H.

Blog: http://aturatsaturades.blogspot.com/

Noticia extreta de Kaos en la Red

Vídeo de la notícia de la Marxa a BTV:


www.btvnoticies.cat