CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Més de 50 persones protesten amb cassoles, a la seu del PSC-PSOE a Terrassa, contra les retallades socials i la reforma laborals

Dijous, 24 juny, 2010

jpg_22062010_006_.jpg

A les 8 del vespre del 22 de juny començà al Carrer de la Rasa, davant la seu del PSC, una casserolada en protesta pels retalls que el govern de Zapatero prepara per fer pagar la crisi a les classes treballadores.

Amb el lema prou retallades, no pagarem la crisi la concentració es volia fer ressó de la terrible situació econòmica en que entraran milions de treballadores i treballadors si les tesis neoliberals del partit governant es posen en marxa.

Al voltant d'unes 50 persones secundaren la protesta, procedents dels diferents col·lectius combatius de la ciutat i també algunes persones a títol personal que van unir-se a la protesta.

La casserolada va ser, en molts moments, molt sorollosa i va estar en tot moment acompanyada de consignes com: "en diuen democràcia i no ho es", "a mi ningú m'enganya tripartit és Espanya"," a mi ningú em despista tripartit capitalista", "PSOE i PP la mateixa merda és" "que la crisi la paguin els rics" o "anticapitalistes".

La casserolada popular va ser també convocada en d'altres punts del territori com Sabadell, Barcelona, Tarragona, Lleida, Vilanova, El vendrell, Cornellà..

Al final de la concentració es van fer pintades a l'asfalt del carrer i a la vorera davant de la seu dels "socialistes" on es podia llegir "lladres i estafadors". Posteriorment la pancarta va ser penjada als vidres de la seu mentre els participants omplien d'enganxines el vidre del local.

El trànsit es va tallar durant uns minuts.

La concentració es va dissoldre al voltant de les 9 del vespre.