CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mèxic: No + Sang!

Diumenge, 15 maig, 2011

40.000 víctimes mortals, 18.000 persones desaparegudes, més de 230 mil persones desplaçades, 10.000 segrestos d'immigrants, 30 alcaldes assassinats, són alguns dels resultats de la guerra entre i contra el narcotràfic que pateix Mèxic.

Davant aquestes xifres, la societat civil va sortir als carrers, per segona vegada en un mes, en una multitudinària mobilització a la capital del país i en altres 40 ciutats els dies 7 i 8 de maig per demanar la fi dels assassinats, les desaparicions i els segrestos que corroeixen el país. Proposen un acord entre la societat civil i les institucions que acabi amb la violència, la corrupció i la impunitat i recompongui el teixit social. Els zapatistes també donen suport a las mobilització ciutadana.

L'atenció especial que CGT sempre ha prestat a Mèxic, i a Chiapas en particular, es traduïx en un ampli espectre de notícies que en tant que sigui possible tractem de publicar i divulgar… Heus aquí un resum d'allò més recent publicat al web de CGT, teniu un seguit d'articles sobre el tema a:

www.cgt.org.es/spip.php?article2138

Llegiu també:

CGT: Declaración de apoyo al EZLN tras la jornada del 7 de mayo de 2011

www.cgtchiapas.org/documentacion/comunicados-cgt/cgt-declaracion-apoyo-al-ezln-tras-jornada-7-mayo-2011-0

Marcha por un México más justo y en paz en Barcelona

Más de 400 personas marcharon desde Plaça Catalunya hasta Plaça Sant Jaume “POR UN MÉXICO JUSTO Y EN PAZ”.

http://merecemospaz.wordpress.com/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció