CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mèxic: Primer Festival Mundial de la Digna Ràbia

Dijous, 4 desembre, 2008

Com sabeu, el passat mes de setembre el EZLN va convocar al Primer Festival per la Digna Ràbia, amb el tema "Altre món, altre camí: baix i a l'esquerra". Aquests actes, que tindran lloc del 26 de desembre de 2007 al 5 de gener de 2008, s'emmarquen dintre del 25 aniversari del naixement del EZLN, els 15 anys de la guerra contra l'oblit, el cinquè any del naixement de les Juntes del Bon Govern i el tercer any de L'Altra Campanya i de la Zezta Internacional. Es tracta d'un espai en el qual es podrà demostrar que un altre món és possible i que ja s'està construint des de baix i a l'esquerra, des de la digna ràbia.


Aquest festival, al que la CGT ha estat convidada, i que abordarà temes com el camp, el treball, la comunicació, la política, els moviments socials i la comunicació així com diferents actes culturals, tindrà lloc els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre en el Districte Federal, els dies 30 i 31 en el Caragol de OventiK, on es rebrà el primer d'any i se celebrarà l'aniversari de l'alçament zapatista, i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener en la ciutat de San Cristóbal de las Casas.

Us recordem que, des de la CGT, sortirà una delegació per a participar en aquest esdeveniment, pel que els interessats i interessades poden posar-se en contacte amb la Comissió Confederal de Solidaritat amb Chiapas a través del correu electrònic: info(arroba)cgtchiapas.org

Secretaria de Relacions Internacionals de la CGT


Tota la informació sobre el festival al web:

zapateando.wordpress.com/2008/12/05/pagina-del-festival-de-la-digna-rabia/