CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Micromecenatge per salvar el mitjà d’informació alternatiu Kaosenlared

Divendres, 27 desembre, 2013

Kaosenlared està travessant moments molt crítics per a la supervivència, des del punt de vista econòmic. Per això ens veiem en la necessitat de llançar aquesta campanya a la recerca del suport solidari dels que sempre han estat i segueixen sent el nostre principal suport: Els nostres lectors i lectores.

Busquem la vostra participació i solidaritat perquè el projecte anticapitalista de Kaosenlared segueixi sent viable i sostenible en el temps durant molts anys més.

Suma't, participa i difon aquesta campanya d'ajuda al costat de nosaltres.

Amb el teu suport, mai podran silenciar!!

Kaosenlared és el col · lectiu de persones que conformen una Associació Cultural , que té com a objectiu principal lluitar contra el capitalisme , per a això compte, entre altres eines , amb un mitjà d'expressió digital que solament es publica en Internet , i on dóna cabuda a què puguin expressar-se en el mateix totes les persones o col · lectius que formen el ventall ideològic de la ESQUERRA PLURAL ANTICAPITALISTA , i que tinguin alguna cosa que aportar per a defensar als éssers més desprotegits dels abusos del capitalisme depredador , i dels Governs que el sustenten , que existeixen a tot el món .

Kaosenlared , com a mitjà anticapitalista , és una web de contrainformació que va néixer l' any 2001 i durant aquests últims dotze anys hem vingut proporcionant informació constant i diària d'acord amb uns principis ideològics irrenunciables .

Els molestem , un bon senyal, però ens hem d'enfortir

Amb una mitjana superior a les 45.000 visites diàries (i amb pics de fins a 90 mil) , Kaosenlared s'ha convertit durant els últims anys en el mitjà de comunicació " alternatiu " més llegit a l'estat espanyol , així com en tot un referent mediàtic per un nombre cada vegada més gran de persones tant a aquesta banda de l' Atlàntic , com a Amèrica Llatina .

No obstant això, aquest creixement, en temps de crisi econòmica com la que estem patint, no garanteix per si mateix l'estabilitat econòmica que un web amb aquests números necessita per al seu normal funcionament.

Si bé comptem amb un important nombre de persones que han decidit implicar-se de manera directa en el finançament del web a través del nostre pla de subscripcions , així com moltes altres que han realitzat donacions puntuals en suport a la mateixa , lamentablement seguim sense comptar amb un pressupost garantit que ens permeti treballar amb la seguretat necessària de cara al futur , sense haver d'estar permanentment pendents per si algun inconvenient imprevist ens impedís seguir endavant , en no poder fer front a les despeses que aquest fet pogués comportar. Els últims atacs informàtics rebuts durant aquest passat mes d'octubre l'han tornat a posar de manifest.

Les pèrdues i inconvenients que tals atacs ens han generat han estat quantiosos , més encara si tenim en compte la despesa que haurem de fer per dotar la pàgina de la seguretat necessària que garanteixi que aquests atacs no es tornin a repetir en el futur , o , almenys, que , cas de fer-ho , no puguin donar lloc als terribles efectes , amb més de 10 dies de constant incertesa i caiguda de la pàgina, que han tingut aquest cop passada.

Ens en sortirem sumant suports i junt/es serem invencibles

Per això mateix , en vista de poder realitzar els canvis necessaris , així com altres relacionats que ajudin tant a la seguretat , com a la millora del funcionament general del web, llancem aquesta petició de solidaritat a tots els nostres lectors i lectores , així com a qualsevol altra persona que es pugui sentir identificat amb el nostre projecte mediàtic o que , simplement , estigui d'acord amb l'existència del mateix , en vistes de la pluralitat informativa i la llibertat d'expressió .

Encara que la nostra aposta fonamental per a un finançament segura i estable segueix sent la nostra campanya de subscripcions , considerem que un suport extra a la mateixa és en aquest moment necessari . Sobretot quan molts dels nostres subscriptors i subscriptores ( gairebé un centenar ) s'han donat de baixa en la mateixa , a conseqüència de la seva situació econòmica enmig d'estafa del capitalisme que criden crisi , i entre missatges de dolor i de suport a l'hora de haver de prendre aquesta decisió , que hem llegit amb atenció i molta pena , no pel fet que es donessin de baixa com subscriptors , sinó , precisament , per la tristesa que ens suposa conèixer la dramàtica realitat per la qual travessen actualment milions de treballadors i treballadores en l'estat espanyol , una mica del que , òbviament , no podem quedar al marge i per la qual cosa , entre altres coses , per no cessar mai en la denúncia d'aquesta situació i perquè no arribi mai a normalitzar com una cosa " natural " , creiem que una web com Kaosenlared és més necessària que mai .

Si no som nosaltres els que financem els nostres mitjans , ningú ho farà . Els mitjans del capital els finança el capital, els mitjans del poble només pot finançar-los, per dotar-los de seguretat i estabilitat que garanteixin la seva presència per molts anys , el poble .
Només el poble salva el poble .

A que destinarem les VOSTRES APORTACIONS

En arribar als € 12.000 euros podrem realitzar:

1 . - Pagament de servidor exclusiu : Allotjament anual de la web . Pagament del plus per intentar blindar web d'atacs de denegació de serveis com els soferts en el mes d'octubre .

2 . - Manteniment web : Manteniment i servei tècnic informàtic de la pàgina web durant 24 hores .

3 . - Disseny de canvis en la pàgina actual : Tenim pensat fer canvis en el disseny que permetran una lectura més àgil dels continguts informatius , així com restaurar funcions que es troben danyades a partir dels atacs .

De superar aquesta xifra podrem realitzar:

1 . - Adquisició d'equips tècnics per cobertures informatives : Actualment no disposem d'equips propis per gravar , filmar o diners per adquirir programes professionals per als treballs audiovisuals, de poder fer-ho ampliaríem les cobertures en directe en els territoris en què tinguem companys o companyes que puguin desplaçar fins al lloc de l'esdeveniment .

2 . - La contractació d'una persona mitja jornada per treballar a la pàgina i reforçar el treball de gestió en els horaris en què l'equip de voluntaris i voluntàries no pugui fer-ho.

CALENDARI

Tres mesos per dotar la web dels recursos de seguretat i plasmar els canvis en el disseny i funcionalitat.

La resta dels diners serà distrubuit mensualment per solucionar les despeses bàsiques de funcionament.

El pagament de servidor i serveis informàtics serà immediatament.
Adquisició d'equips: 30 dies

Les recompenses seran lliurades als 45 dies de finalitzat la Campanya .

Més informació:

- VERKAMI KAOSENLARED

- KAOSENLARED.NET