CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Milers de persones es manifesten a Terrassa i Viladecavalls contra les retallades en la sanitat pública

Dijous, 14 juliol, 2011

Milers de persones, més de 3.500 van recórrer el centre de Terrassa el 13 de juliol en protesta contra el govern de la dreta regionalista catalana, CiU, i contra la seva política de retallades socials. A aquesta s'han unit, al final de la Rambla, unes 1.500 provinents del poble veí de Viladecavalls.

Personal sanitari (Mútua de Terrassa, Hospital de Terrassa, Sant Llàtzer ,...) usuaris de la sanitat pública, indignats, professors, aturats, mestresses de cases, pensionistes, jubilats, nens, joves ... el poble treballador ha dit prou a la política de retalls de la dreta i han exigit que la crisi la paguin els bancs i el capital que són els que l'han provocat.

Amb Crits de "aquesta crisi no la paguem", "No a les retallades", "Mas dimissió". han estat les consignes corejades per milers de persones indignades. I al costat d'ells els crits clàssics de moviment de indignats, del 15M: "No hi ha per a tant xoriço", "Li diuen democràcia i no ho és", "no, que no que ens representen" i "A, anti, anticapitalistes!”

La manifestació va començar passades les vuit del vespre, a la Mútua de Terrassa on s'ha presentat un ERO, es va prolongar fins passades les deu de la nit, on va finalitzar amb la lectura d'un manifest i la intervenció de la infermera, Núria Martí, membre del comitè d'empres de la Mútua de Terrassa (CGT). Els organitzadors, amb els quals vam poder parlar, en finalitzar la marxa, es mostraven eufòrics i no amagaven la seva satisfacció i indignats per la política de retallades i xantatge a la qual estan sent sotmesos per pagar una crisi que ells no han provocat.


Manel Márquez a Kaos en la red