CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Missatge de Anonymous a la classe política (Vídeo)

Divendres, 10 juny, 2011

Aquest és un missatge anònim per a la classe política espanyola. Els vam advertir, creien que enganyarien a tot el món, tot el temps? Sembla que no han entès res.

Els seus continus esforços per fer callar la llibertat d'expressió i la creixent ona d'indignació contra el seu sistema corrupte resulten completament inútils. Com més complaents es tornen cap a la plutocràcia i les seves absurdes exigències, més exposats queden davant l'opinió pública.

Com més pagui el poble per l'avarícia criminal d'una petita elit intocable, més òbvia es revelarà la seva incapacitat per a liderar el canvi que se'ls exigeix.

Quanta més forces usin contra persones pacífiques i desarmades, més deslegitimen la seva pròpia autoritat.

Per cada desinformació corporativa que vostès o els seus socis capitalistes emeten o publiquen, creixen centenars de canals ciutadans per a assegurar que la veritat sigui escoltada.

El poble ha evolucionat. Ara som una xarxa distribuïda que combina les seves connexions socials amb la tecnologia, compartint informació com una consciència global. Els seus intents per dividir-nos i alienar-nos ja no seran efectius mai més. Al contrari, comencen a revelar la seva estratègia de desgast a la vista de tots.

Passades les eleccions del 22M els partits majoritaris abandonen el seu somriure forçat i continuen barallant-se per asseure's a la dreta de l'economia, el seu únic déu.

La decadent monarquia parlamentària espanyola, incapaç de comprendre l'anhel de la multitud desperta, no pot sinó intentar desprestigiar un moviment que no comprèn, que no pot combatre, que no pot silenciar ni parar. Les seves passades etiquetes, que tan solament pretenen sembrar una discòrdia que els afavoreixi, són un insult a la intel·ligència dels seus governats.

La lluita del poble continua endavant i el missatge segueix superant qualsevol obstacle. Per si mateixa, aquesta revolució és una mostra palesa de la immaduresa d'una classe política que viu de les seves pròpies lluites internes i que no ens representa ni treballa per nosaltres.

A pesar de les insídies publicades i l'agressió a les acampades de grups o persones infiltrades, amb actituds que poguessin perjudicar la imatge de la rebel·lió ciutadana, ningú ha deixat de moure's. Sorpresa, no necessitem formar part de cap comissió.

Els canvis exigits pel poble són més que clars: Democràcia participativa. Reforma de la llei electoral. Separació de poders real. Absoluta transparència política i fiscal. Ferri control sobre bancs i corporacions. Encara sent solament un començament, aquests canvis ja són molt millors que qualsevol de les reformes amb les quals el poder econòmic de-facto sotmet al país.

Mentre vostès es malden per combatre als seus veritables sobirans com si fossin l'enemic, costats humans i digitals s'estrenyen al llarg de tot el món en una sinergia amb voluntat de canvi pacífic. L'heterogeneïtat, espontaneïtat, capacitat i preparació popular, supera exponencialment qualsevol recurs material o humà que poguessin usar contra ella. Ergo, qualsevol intent per combatre-la, serà en va.

Pot ser que el poble romangui acampat, pot ser que se'n vagin i es converteixi en un escamot pacífic i invisible. Les acampades són solament un símbol. En realitat estem en tots costats. Persegueixen a aquells de qui depenen. Eduquem als seus fills, preparem els seus menjars, recollim les seves escombraries, connectem les seves trucades, conduïm les seves ambulàncies i fins i tot els protegim mentre dormen. Així que començarem escombrant a casa.

Avui serà Espanya, demà Europa, potser passat sigui el món. Si vostès no escolten el clam de la gent, no es comporten en conseqüència, haurien de pensar durant uns segons: El poble és ara conscient del seu poder i se sap capaç de fer molt millor el treball que fins a ara els encomanen.

Recordin, el canvi està succeint i es portarà a terme amb o sense vostès. La gent no hauria de témer al govern, el govern hauria de témer a la seva gent. Nosaltres som el poble, nosaltres som el sistema, som anònims, som legió. No oblidem, no perdonem, espereu-nos.

Anonymous

Per veure el vídeo aneu a:

http://youtu.be/1bCFHTbRnWM

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció