CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Missatge de condol de la CGT per la mort de Ramón Fernández Durán, destacat militant ecologista i activista social

Dimecres, 11 maig, 2011

A la família de Ramon Fernández Durán.

A la seva organització Ecologistes en Acció:

En nom de totes les dones i homes que formem la CGT volem transmetre el nostre condol més honestes, sinceres i respectuoses per la mort del company i amic Ramon. El vostre dolor en aquests moments transcendentals, és el nostre dolor, volent compartir amb vosaltres per al que us enviem el nostre suport solidari en aquests tristos moments.

Per a la CGT, com a organització sindical i social, ha estat un orgull comptar amb l'amistat i l'afecte d'una persona única com Ramon F. Durán. Ramon ha estat un ésser entranyable, carismàtic, amb una dolçor natural que admirem, que va contribuir com ningú amb els seus valors i la seva lluita per a entendre la necessitat d'establir fructífers llaços entre el moviment sindical, el social i l'ecologista.

En aquests durs moments, volem recordar i agrair l'esforç que Ramon va fer per participar en l'homenatge al company i amic Eladio Villanueva.

L'important, superat aquest primer buit que sentiu i que sentim per la seva desaparició, serà constatar que el seu exemple, la seva dignitat, el seu compromís, la seva energia, les seves aportacions, la seva ètica ... seguiran aquí presents i marcaran aquest camí a seguir fins que sigui una realitat el món de justícia social i mediambiental i llibertat que Ramon ens va ensenyar a construir.

Company Ramon, que la terra et sigui lleu.

Rebeu una fortíssima abraçada fraternal i llibertari des de la CGT.

Jacinto Ceacero Cubillo

Secretari General Comitè Confederal CGT

>>> Veure comunicat d'Ecologistes en Acció a:
www.rojoynegro.info/articulo/agitacion/ecologistas-accion-retazos-semblanza