CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mobilització al ple de Girona per la municipalització dels serveis de neteja

Dimarts, 13 març, 2012

La campanya de municipalització dels serveis de neteja dels edificis municipals i de la recollida d'escombraries a la ciutat de Girona va prenent força i ahir es va manifestar dins i fora del consistori. Es tracta de la mateixa campanya que des del gener passat reclama l'immediata readmissió d'Ana Pozo, acomiadada de l'empresa Eulen SA únicament per ser la secretària general del sindicat de neteja de la CGT.

Així doncs, ahir es va realitzar una concentració de suport una estona abans que comences el ple de l'Ajuntament de Girona, on la CUP presentava una moció per a la municipalització dels serveis de neteja. La moció va ser rebutjada pel ple, igual que ho van ser les al·legacions contra el nou contracte de neteja amb les empreses privades presentades la setmana passada per la mateixa formació.

La concentració va aplegar una quarantena de persones i va esperar l'arribada dels regidors per mostrar el rebuig i la indignació que els desperta aquest model de gestió privada dels serveis públics, més encara en moments de crisi i retallades com l'actual. Des de la campanya s'exigeix que s'aturi el saqueig dels comptes públics que asseguren representen les privatitzacions i es torni a la municipalització. La campanya també denuncia que “la liberalització d'aquests serveis tan sols ha comportat un pitjor servei per a la població, una precarització insuportable dels llocs de treball i un enriquiment poc clar, quan no delictiu, d'unes grans empreses deslligades del territori”.

Per tot això, una de les crides que més es va fer sentir a la concentració d'ahir va ser “Prou repressió, municipalització!”.

La Directa:

www.setmanaridirecta.info/noticia/mocio-cup-va-ser-rebutjada

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció