CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mobilització antifeixista i antirepressiva el 29 de setembre a Barcelona: No a la impunitat de l’extrema dreta · No a la celebració de la violència policial

Divendres, 28 setembre, 2018

dohpebnxkae0d3d.jpg

29 DE SETEMBRE, RES A CELEBRAR!

No a la impunitat de l’extrema dreta · No a la celebració de la violència policial

Denunciem la manifestació convocada a la ciutat de Barcelona el dissabte vinent, 29 de setembre, organitzada per un sindicat policial anomenat “Jusapol”, amb el suport de diverses organitzacions de l’extrema dreta, com PxC o VOX.

Demanem a la Generalitat, al departament d’interior i a l’Ajuntament de Barcelona que no permetin que es duguin a terme amb impunitat convocatòries ultres d’aquest tipus, el dia 29 o qualsevol altre dia.

De la mateixa manera, donem suport i animem a participar de les concentracions contra l’extrema dreta que s’estan convocant pel dissabte al matí.

Recordem que ara fa un any, UCFR prenia posicionament envers la repressió policial que es va viure als carrers de Catalunya durant l’1 d’octubre, tot denunciant que amb la violència policial no se solucionen els conflictes polítics. El motiu expressat de la manifestació ultra és celebrar aquelles intervencions policials.

Recordem que es tracta de la defensa de la convivència i els drets humans davant aquells que, amb els motius o pretextos que siguin, els ataquen.

Per acabar, amb el 12 d’octubre a tocar, volem denunciar les convocatòries obertament feixistes de desenes d’organitzacions convocades a Barcelona. Demanem a les institucions pertinents que no les permetin i animem a tota la ciutadania a participar de les convocatòries contra el feixisme i el racisme, i en defensa de la convivència en el diversitat, que es faran al matí i a la tarda.

- Recordem que #NosaltresSomMes
- Demanem a totes les persones que rebutgen el feixisme que intentin arribar a Plaça Sant Jaume per a les 7h
- A partir de les 10h farem trobada d’activistes d’UCFR (assajarem unes cançons antifeixistes, repartirem octavetes per distribuir…)

Cap espai als carrers per aquells que venen odi i intolerància!

Unitat contra el feixisme i el racisme

https://ucfr.cat/2018/09/27/29-s-res-a-celebrar/
https://www.facebook.com/unitatcfr
https://twitter.com/UnitatvsRacisme

dohpebnxkae0d3d.jpg