CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mobilitzacions a Lleida en defensa de les pensions públiques. Concentració el 20 de gener i autobús a Barcelona el 22 de gener

Dimarts, 18 gener, 2011

Cartell concentració Lleida

Dijous 20 de gener CONCENTRACIÓ a les 19h a la Plaça Paeria.

"Aturem la retallada de les pensions"

Davant de la brutal agressió sobre els drets de totes les ciutadanes d’aquest país, diversos col·lectius socials de Lleida han organitzat un seguit de mobilitzacions que van tenir com a tret de sortida el repartiment d’un manifest conjunt i d’un diari de caràcter nacional.

Tots els actes que s’han organitzat són de cara a informar a la societat de la crítica situació a la que ens ha portat el sistema actual i animant a participar de la propera vaga general que el dia 27 de gener ha convocat la CGT a Lleida (i que arreu del principat convoquen CGT, CNT-Catalunya, COS i Solidaritat Obrera).

Els moviments socials, amb motiu de la reforma de les pensions, treballen conjuntament sota el nom "Assemblea de Col·lectius pel Repartiment del Treball i la Riquesa de Lleida", assemblea en la que hi participen: Assemblea Ciutadana "Que la Crisi la Paguin els Rics", Assemblea de Joves de Lleida, Banc del Temps de la Bordeta, Confederació General del Treball de Lleida, Centre Social Autogestionat La Maranya, Candidatura d'Unitat Popular de Lleida, Partit Comunista del Poble de Catalunya, Revolta Global i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de Lleida.

Així doncs, els diversos moviments socials convoquen a tothom a la concentració que es farà el proper dia 20 de gener a les 19h a la Plaça Paeria així com de la Vaga General del dia 27 de Gener.

D’altra banda es duran a terme accions informatives al llarg d’aquestes setmanes de les que us en seguirem informant i la CGT organitza un autocar a la manifestació de dissabte a Barcelona.

Assemblea de Col·lectius pel Repartiment del Treball i la Riquesa de Lleida.

- Autobús per anar a la manifestació de Barcelona del 22 de gener:

La CGT de Lleida organitzarà un Autocar (o els que calguin) per facilitar el desplaçament a totes i tots els que puguin anar a Barcelona. Per tal de fer previsions, podeu confirmar la vostra assistència a través del web omplint el formulari en el següent enllaç:

www.cgtlleida.org/node/513

o enviant un correu-e a lleida@cgtcatalunya.cat

Sortirà de davant del Local (a l'Esclat) al voltant de les 11:00 hores i
tornarem a ser a Lleida cap a les 20 o 21 hores.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció