CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mobilitzacions contra les retallades als hospitals de Sant Joan de Reus (17-N) i Joan XXIII de Tarragona (18-N)

Dimecres, 16 novembre, 2011

Aquest 18 de novembre CGT ha convocat vaga a la sanitat pública catalana contra les retallades

A nivell de Camp de Tarragona tindran lloc mobilitzacions contra les retallades als hospitals de Reus i Tarragona els dies 17 i 18 de novembre,
la de Tarragona en el marc de la vaga del 18-N i la de Reus com una convocatòria unitària del comitè de l'Hospital Sant Joan:

- Hospital Sant Joan Reus, dijous 17 novembre:

El comitè d'empresa, del qual forma part la CGT, convoca una concentració a les portes de l'Hospital a les 12’30h.

>>> Text octaveta a repartir:

Declaracions de Sr Boi Ruíz: “La salut es un bé privat que depèn d’un mateix i no de l’estat”.
Però la salut no depèn només de la genètica, antecedents i hàbits persona ls sinó sobretot de factors socioeconòmics, culturals i ambientals reconeguts i recollits per diverses institucions entre elles la constitució espanyola i l’estatut d’autonomia.

Declaracions de la OMS: “El dret a la salut obliga als estats a generar les condicions en les que tota la ciutadania pugui viure de la manera més saludable possible”.

És a dir, que retallar en la sanitat significa atemptar contra la salut pública. Per tot això diem:

No a les retallades ni en salaris ni en plantilla!

No als contractes escombraries!

No als tancaments de quiròfans i de plantes!

No a la inseguretat en les condicions laborals!

No al augment de les llistes de espera!

Per protestar contra tot això convoquem una concentració davant de l’entrada de l'hospital el dia 17/11/2011 a les 12’30h.

La Salut SÍ que és un Dret

- Hospital Joan XXIII Tarragona, divendres 18 novembre:

Després d'avaluar la millor manera de preparar el dia de vaga convocat per la CGT pel divendres dia 18-N a la sanitat pública catalana, la Secció Sindical de la CGT a l'Hospital Joan XXIII ha decidit estar tot el dia a l'hospital en assemblea permanent, informant a la gent i passant pels serveis i plantes del nostre centre per tal de compartir el dia amb els companys que no podran fer vaga en raó de cobrir serveis mínims

D'aquesta manera col·laboraran a desenvolupar la necessària tasca de conscienciar als usuaris que vinguin a l'hospital de la importància del que ens juguem. De la mateixa manera, conviden a tothom que s'apropi a l'Hospital Joan XXIII per tal de fer-los costat i aportar opinions.