CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mobilitzacions entorn de la jornada de lluita del 31 d´octubre 2012 a Catalunya

Dimarts, 30 octubre, 2012

Barcelona

31 d´octubre:

Piquet central a les 12 a la Plaça Catalunya.
Manifestació Unitària a les 18 hores a Arc de Triomf

31 octubre 2012. Vaga General. Manifestació a Barcelonaovagageneralbccn

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article8076

El Comitè de Vaga Anticapitalista de Sants convoca:

11:00 Plaça de Sants. Cercavila "Front les agressions del capital, Barris combatius".

18:00 Manifestació a Arc de Triomf.

Aquest proper 31 d’octubre, els sindicats no pactistes, CGT i CNT-AIT, han convocat una jornada de lluita i vaga general a Barcelona, recolzada també per diverses associacions i entitats socials de base, per aquest motiu, des del comité de vaga de Sants,, hem decidit convocar una jornada de lluita per mostrar la creixent preocupació per la situació actual, així doncs, convidem a tot el veïnat de Sants a un cercavila el mateix dia 31 a les 11:00 a la Plaça de Sants sota el lema: "Front les agressions del capital, barris combatius".

Volem aprofitar aquesta cercavila també per animar a la gent a participar a la propera vaga del 14 de novembre, motius sabem que en sobren, en els darrers anys des dels governs tant de Madrid com de Catalunya, no han parat de retallar en l’àmbit social i en els pocs drets laborals que s’havien conseguit mitjançant vagues i lluites, sempre afectant a aquells que menys tenim, sota l’excusa d’una crisi creada per bancs, governants i grans empreses .

Les organitzacions sindicals majoritàries, no han donat resposta als atacs que ha patit la classe treballadora i a més, en molts cops, han pactat les mesures d’austeritat que tant critiquen com en el cas de la reforma de les pensions. Qualsevol tipus de mobilització d’aquest tant sols les utilitzen per perpetuar el seu lloc de poder en aquest sistema i que ara veuen perillar. Per això reivindiquem una organització als barris i a la feina al marge d’aquests, horitzontal, i feta per aquells qui estan patint aquesta situació d’injustícia social, evitant així qualsevol tipus de delegació, on el poble s’empoderi per fer front a les agressions que rep.

Ens venen aquest tipus de model d’organització com la única via possible i efectiva per canviar les coses; però la història ens recorda que no sempre ha estat així. Hi ha hagut canvis i lluites guanyades sense la necessitat de caure en el parany que ara ens posa el poder. Organitzar-nos des de la base i entre iguals és la opció més digna per afrontar les seves agressions. Tornar a crear unes xarxes socials que ens enforteixin col·lectivament per poder dotar-nos de capacitat per ajudar-nos i construir juntes un altre model de societat. Caminem juntes cap a una vida que valgui la vida ser viscuda; no una vida de misèria i explotació.

Seguim lluitant als carrers del nostres barris.

Comitè de Vaga Anticapitalista de Sants

Jornada de lluita al campus Poblenou de la UPF :

11h. Taller de pancartes

12h. Xerrada el moviment juvenil ahir, avui i demà

13h. Xerrada amb membres de sindicats combatius

http://www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/8139483856/in/photostream
jornada de lluita a la UPF a Barcelona 31 d´octubre 2012


EL VENDRELL
31 d´octubre:

18 H a la Plaça Vella del Vendrell

Us hi esperem.

Al matí farem varies accions. Us informarem.

A les 11:30 h. hem quedat davant el Sindicat al Vendrell.

http://www.facebook.com/events/400912043314890/

El dimecres 31 d´Octubre en el marc de les jornades de lluita i cap a la Vaga General del 14 de Novembre al Vendrell durem a terme una concentració a la Plaça Vella a les 18h.
Durant tota la jornada es duran a terme diverses accion reivindicatives i informatives per promoure la Vaga del 14N.
Tot amb el suport i col.laboració dels Col.lectius La Trinxera, L´Ateneu de Joves de Calafell i El Taulell de L´Arboç.

EL VENDRELL 31 octubre 2012 concentració


Girona:
31 d´octubre:

19. H. Manifestació, sortida de la Pça. de Correus. Després hi haurà una assemblea popular a la Pça. del Vi (info aquí])

El proper dia 31 d’octubre, jornada de lluita, és un dia en el que estem citats a sortir al carrer contra les polítiques de retallades del govern de la Generalitat i del govern de l’Estat.

A Girona sortirem en manifestació per la tarda a les 19h. des de Correus.

Després hi haurà una assemblea popular a la plaça del Vi.

CGT Girona

http://cgt-girona.blogspot.com.es/


LLEIDA
31 d´octubre:

Per tal de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de fer vaga el 14 de novembre, la Comissió 14N formada per diversos col·lectius ha decidit aprofitar la jornada de lluita del 31 d'octubre per recórrer el Carrer Major en una cercavila ciutadana per informar als comerços i la ciutadania sobre la importancia i necessitat de sumar-se a la vaga social.

Dimecres a les 18:30 a l’auditori Enric Granados

Us demanem la màxima difusió de l'esdeveniment. Necessitem el màxim de suport possible!
https://www.facebook.com/events/271465972974569/

cercavila 31 octubre 2012 a lleida


Manresa

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article8081

Concentració a les 10 hores Plaça de Sant Domènec i Assemblea Oberta a les 11.30 hores

manresa concentració i assemblea 31 octubre 2012


REUS
31 d´octubre 2012:

Acció de carrer cap a la vaga general del 14N
Dimecres 31 d’octubre, 18h.
Plaça Pintor Fortuny/Prat de la Riba, REUS

cartell 31 octubre 2012 a  cap a la vaga general

14N VAGA GENERAL

Les retallades ens ofeguen.
L’atur i la precarietat ens ofeguen.
La reforma laboral ens ofega.
La corrupció ens ofega.
La repressió ens ofega.

Ja n’hi ha prou!

El 14 de novembre de 2012 s’ha convocat una Vaga General de 24 hores de durada a tot l’estat espanyol perquè el Govern, amb la seva política de retallades i reformes, ens està portant a una autèntica situació d’emergència social, perquè està aplicant una política econòmica, neoliberal i antisocial que està al servei dels mercats financers i els especuladors, al servei d’una Unió Europea (UE) governada per la banca alemanya, el Banc Central Europeu (BCE) i el Fons Monetari Internacional (FMI).

El Govern està aplicant una política de retallades en despeses socials, en sanitat, en educació, en cultura, en serveis públics, per a privatitzar-los i desmantellar els serveis públics bàsics. Amb les retallades, la pujada de l’IVA, pujada d’impostos, congelació de pensions, la pèrdua de salaris, reducció de prestacions a l’atur, eliminació de beques, la pèrdua d’ocupació, estan robant milers de milions d’euros a tot el poble i a les arques públiques per a pagar el deute il·legítim i els seus interessos, per a rescatar a la banca i les grans empreses, al mateix temps que hi ha amnistia fiscal als defraudadors i hi ha privilegis fiscals a les grans fortunes.

Hem de trencar el cercle de desmotivació, resignació i desmobilització, perquè volem un nou model social que no afavoreixi a una minoria de privilegiats (1%), no exploti a la majoria de la població (99%), un nou model social que es fonamenti en el repartiment, la llibertat i la justícia social.

Tota la població estem cridats a no anar al treball, a no consumir, a formar part dels piquets informatius, a participar en les accions i mobilitzacions, a visibilitzar-se en el carrer amb tota la pluralitat de reivindicacions. Hem de parar les empreses, els transports, els serveis, les comunicacions, les administracions. Totes i tots, treballadors, aturats, joves, estudiants, pensionistes, desnonats, exclosos, amb papers o sense papers... totes les organitzacions socials i sindicals, tots estem cridats a la Vaga General en defensa dels drets socials i laborals i les llibertats, per a aconseguir que el Govern i els poders atenguin al clam del carrer, al poble.

EL 14 DE NOVEMBRE: VAGA GENERAL, LABORAL, SOCIAL, DE CONSUM, CIUTADANA, ANTICAPITALISTA.

https://primaverareus.wordpress.com/2012/10/26/accio-de-carrer-el-31-doctubre-a-reus-cap-a-la-vaga-general-del-14n/

Assemblea Popular de Reus
http://www.primaverareus.cat/


Sabadell

Manifestació el 31-O

manifestació sabadell 31 octubre 2012

19h: Avinguda Paraires 26; davant del camp de la Nova Creu Alta.

Convoca Sabadell "lluitant", plataforma on participa la CGT de Sabadell
Sabadell:

http://www.sbdlluitant.org/


TARRAGONA
31 d´octubre 2012:

Manifestació el dimecres 31 d’octubre a les 19h des de la Plaça dels Despullats de Tarragona, fent camí cap a la Vaga General del 14 de Novembre.

CONVOCATÒRIA MANIFESTACIÓ 31 D’OCTUBRE A TARRAGONA I VAGA GENERAL A TOT L’ESTAT EL 14 DE NOVEMBRE

1. La CGT decideix traslladar la seva convocatòria de Vaga General, que ja tenia registrada per al 31 d’Octubre, a la data del 14 de Novembre de 2012 a fi de coincidir amb la Vaga General que s’ha convocat en l’Estat Espanyol, a Portugal, en altres països del sud d’Europa i les mobilitzacions d’àmbit europeu que desenes de sindicats de la UE s’estan preparant, per a aquesta data.

La CGT segueix mantenint per al 14 de Novembre, la seva pròpia convocatòria de Vaga General, els seus propis objectius, reivindicacions, motius, pels quals va convocar la Vaga General del 31 d’octubre.

2. Aquesta decisió de la CGT respon a la necessitat de confluència i d’unitat d’acció sindical que demanda la població i la classe treballadora en aquests moments tan dramàtics i d’emergència social per la qual està travessant la majoria de la població com a conseqüència de les polítiques econòmiques i antisocials que emanen del govern i de la Unió Europea (reformes, retallades, pagament d’un deute il·legítim, privatitzacions…). La CGT ha manifestat des de sempre la seva sensibilitat per la confluència, amb altres organitzacions sindicals i socials, en les convocatòries de Vagues i mobilitzacions en benefici exclusiu de la defensa dels drets laborals i socials.

3. Per altra banda, la CGT mantindrà la convocatòria de Vaga el 31 d’octubre en aquells Territoris que així ho hagin decidit a fi de garantir l’exercici de la vaga per a aquells àmbits que han manifestat la seva voluntat de seguir fent-la.

4. Així mateix, la CGT manté el 31 d’Octubre com Jornada de Lluita Social Activa amb mobilitzacions, accions directes, ocupacions, concentracions, vaga de consum, vaga social i la manifestació que es durà a terme a les 19h des de la Plaça dels Despullats de Tarragona fins la plaça de la Font, cridant a la Vaga General del 14 de Novembre. Convoquen la manifestació: CGT, Cobas, USTEC, EIC, 15M, Assemblea de Camp Clar i Assemblea de Sant Pere i Sant Pau.

Activitats previstes per al 31 d’octubre a Tarragona per la CGT:

1) Repartiment de material cridant a la vaga general del 14N des de primera hora del matí: enganxar cartells, repartir octavetes, fulls per al petit comerç perquè se sumi a participar en el dia de vaga,... Confirmarem lloc i hora de trobada.

2) Concentració a les 10h del matí a l’Av. de Roma: sumant-nos a la concentració que tenen previst realitzar els funcionaris de justícia en la qual tallen el carrer durant 20 minuts, i aprofitar així per a denunciar també les reformes que s’estan plantejant pel que fa a la llei de justícia. En aquest acte està previst que participi la Plataforma en Defensa dels Drets Públics.

3) Manifestació a les 19 hores convocada per CGT i altres col·lectius.

Federació Intercomarcal CGT Tarragona


Vallès Oriental

Piquets informatius

http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article8079

La jornada de lluita del 31 d’octubre al Vallès Oriental:

Piquets informatius:

Granollers: A les 8 hores davant l’Estació Granollers Centre.

Mollet: A les 8 hores davant Estació Mollet Sant Fos.

Manifestació Comarcal:

A les 18 hores davant l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CGT Vallès Oriental

http://cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/Terrassa

Dia 31:
Activitats públiques: Manifestació a les 19 h. davant l’Ajuntament. Dades i cartell aquí


Camp de Tarragona i Reus

(Convoca Assemblea Popular de Reus)

Dia 31:
18 h. Pça Pintor Fortuny. Acció al carrer. Cartell i informació aquí


Sense futur, sense por:

sense por #31o #14n