CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mobilitzacions per l’alliberament de Núria Portulas a Girona, Mallorca i Barcelona

Dissabte, 10 febrer, 2007

Arran de la decisió d'ahir de l'Audiència Nacional espanyola de decretar presó provisional per a Núria Portulas, detinguda dimecres a Sarrià de Ter i acusada de pertinença a banda armada per la seva relació amb un membre d'un grup anarquista, s'han convocat diverses mobilitzacions avui a Girona, Mallorca i Barcelona. A les cinc de la tarda, mig miler de persones s'han concentrat davant la subdelegació del govern espanyol a Girona.

A part, també s'ha convocat una altra concentració per a demanar-ne l'alliberament a les set del vespre davant la subdelegació del govern espanyol a Mallorca. Pel que fa a Barcelona, és previst que a les sis del vespre comenci una manifestació a la Plaça de la Universitat.

La noia, que té vint-i-tres anys, és educadora social i viu al Rusc, una casa ocupada de Sarrià de Ter. Va tenir relació amb un membre d'un grup anarquista, detingut des del desembre passat, a l'espera de ser extradit a Itàlia, perquè el govern italià l'acusa d'haver cremat vehicles de l'empresa pública de ferrocarrils. La noia detinguda havia capitanejat una campanya de suport al seu company. Quan la van arrestar, els agents li van confiscar uns ordinadors que ara examinen.