CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Moviment estudiantil: Solidaritat 58 i +

Dimarts, 7 juliol, 2009

Benvolguts companys, benvolgudes companyes,

Com tots i totes heu pogut comprovar enguany, el moviment estudiantil ha estat una de les puntes de llança en contra de les polítiques neoliberals del Govern d'Entesa i del Gobierno de España. La nostra acció i mobilització ha tornat a evidenciar que la política institucional, encara que s'autoanomeni progressista, resta subordinada als interessos del gran capital i del mercat. El tripartit ens ha demostrat que si la privatització no entra per la via política entra per la via de la porra. Per aixó al ser un dels moviment més actius hem sigut fortament reprimit: 33 expedients, 22 sancions, 6 expulsions i 15 procesos judicials oberts a la UAB per defensar una universitat crítica, fora de la lògica mercantil.

La repressió però no ens farà callar, sobretot si rebem un ampli suport social. El principal objectiu d'aquest informe és anunciar a la vostra organització que la repressió policial, a part de desallotjar el rectorat i causar més de 200 ferits el 18 de març, també va imputar a 58 persones que restem pendents de judici. Les 53 persones que pernoctàvem aquella nit al rectorat i les 6 persones que varen ser detingudes al llarg d'aquell dimecres gris, una de les quals també està imputada pel desallotjament, tenim obert un procés judicial. A les 53 persones que dormíem al Rectorat quan va ésser desallotjat se'ns imputen càrrecs de desobediència a l'autoritat, i a 16 d'aquests se'ls afegeixen càrrecs d'atemptat a l'autoritat. Als 6 detinguts se'ls imputen càrrecs de desordres públics i atemptat a l'autoritat.

Els 58 imputats hem creat un grup antirepressiu anomenat 58 i + per tal d'engegar una campanya de difusió i sensibilització del nostre cas, desacreditar el govern i els impulsors de la repressió, evidenciar la falta de democràcia actual i sufragar els costos dels advocats.
Sovint heu manifestat la vostra solidaritat amb el moviment participant en les mobilitzacions, difonent les nostres reivindicacions o assistint a les trobades d'estudiants i moviments socials. Nosaltres també hem intentat donar veu a moltes de les vostres reivindicacions tant a les facultats com al rectorat ocupat. Hem participat en d'altres mobilitzacions socials, doncs no només sóm estudiants, també som treballadors precaris, dones, immigrants... i a més entenem que la solidaritat és la base de la resistència, i és el que ens uneix per preparar l'ofensiva.

Us demanem humilment que en la mesura de les vostres possibilitats recolzeu aquesta sèrie de propostes:

- Signar individualment el manifest dels 58 i + i fer-ne difusió. Pots signar al bloc: 58imes.wordpress.com/

- Adherir-vos com a organització a la campanya enviant un e-mail a extensio58imes@gmail.com amb el nom de la vostra organització.

- Fer declaracions o ressolucions donant-nos suport.

- Organitzar xerrades informatives sobre la repressió que pateix el moviment estudiantil.

- Organitzar actes de suport als 58 i +: cafetes per treure diners, actes polítics, etc. Envieu-nos material gràfic de les accions que feu i el posarem al blog!

- Assistir a les nostres mobilitzacions, actes i cafetes que organitzarem i dels quals us mantindrem informats.

- Afegir un banner dels 58 i + a la vostra web (el logo, que també adjuntem, vinculat al nostre blog: http://58imes.wordpress.com).

- Posar una guardiola solidària amb els 58 i més al vostre local. Si no en teniu contacteu al mail: extensio58imes@gmail.com

- Recolzar econòmicament el grup dels 58 i +. Podeu fer les vostres donacions mitjançant transferència bancària al número de compte d'estalvi: 1491.0001.27.0020007218 de la Banca Ètica Triodos Bank.
Moltes gràcies per la vostra solidaritat i pel vostre suport sempre present que ens ajuda a seguir lluitant. Salut i força!

Comissió d'Extensió dels 58 i +.

Mail de contacte: extensio58imes@gmail.com