CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Mujeres Libres. Antología 2012

Dijous, 6 desembre, 2012

Portada revista

Dintre de les diferents activitats que la CGT ha organitzat amb motiu del 75 aniversari del congrés fundacional de la Federació Nacional de Dones Lliures, celebrat en 1937, el Secretariat Permanent de la CGT ha elaborat una antologia que recull, respectant en la seva forma el format original de la revista publicada entre 1936-1938 per aquesta organització de dones anarquistes, contenint alguns dels més interessants articles publicats en la mateixa, juntament amb exemples del disseny editorial i de maquetació que encara avui dia, textos i dissenys, ens sorprenen per l'avançat.

Textos d'Amparo Poch Gascón, de Aurea Cuadrado, Emma Goldman, poesies de Lucía Sánchez Saornil o de León Felipe, dibuixos de Baltasar Lobo... són recollits en aquesta Antologia amb la qual es pretén fer un acostament a les idees i la vida d'aquests milers de dones, unes conegudes i moltíssimes altres anònimes que van donar el millor d'elles per a construir un món millor.

Té 48 pàgines, un format de 38x29cm. i es ven a 16€. Si en voleu algun exemplar cal demanar-los al correu cristina-sp@cgt.org.es o al telèfon 91 445 31 32.

Secretaria de la Dona del Comitè Confederal de la CGT