CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Multa de 3126 euros a Parcs i Jardins de Barcelona per no informar sobre les hores extres i prolongacions de jornada

Dilluns, 21 maig, 2012

Aquest mes de maig ens ha arribat la sentència del Jutjat Contenciós-Administratiu núm.9 de Barcelona sobre el recurs presentat per l'Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona contra la resolució del Departament de Treball que el sancionava a pagar 3126€ de multa per no informar sobre les hores extres i prolongacions de jornada.

Al gener del 2009 després de múltiples sol·licituds de peticions d'informació i davant l'actitud obscurantista de la Direcció de l'Institut que es nega a informar de les hores extres i prolongacions de jornada que es realitzen des de l'any 2007 la CGT presenta una denúncia a Inspecció de Treball. La Inspecció de Treball una vegada investigats els fets denunciats per CGT resol aixecar Acta d'Infracció i sancionar amb una multa de 6250€ a l'Institut per no informar a la representació sindical des de l'any 2007 de les hores extraordinàries realitzades.

La Direcció de l'Institut, recorre l'Acta de de Infracció al Departament de Treball que a l'abril del 2010 resol confirmar l'Acta d'Infracció reduint això si la sanció a 3126€. De nou l'Institut a través del gabinet jurídic Cuatrecases (sobre el qual es desconeix el cost econòmic del mateix, encara que és dels més cars de l'estat) interposa recurs contenciós-administratiu. El jutjat Contenciós-Administratiu núm. 9 en sentència ferma ha confirmat la sanció imposada de 3126€ a l'Institut.

Més de 3 anys ha trigat la justícia a sancionar a la política d'obscurantisme que realitzen els gestors de Parcs i Jardins. El procés judicial per l'incompliment de la llei suposarà un cost de 3126€ dels pressupostos de Parcs i Jardins en una multa i un sens fi de diners més en els cost del super-gabinet jurídic, Cuatrecases, que Parcs i Jardins utilitza per a defensar els seus incompliment de les lleis.

Secció Sindical CGT Parcs i Jardins de Barcelona

http://malesherbes.blogspot.com.es/2012/05/el-juzgado-contencioso-administrativo.html

>>> Veure sentència a http://www.cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/Parcs/ANTONIO_CANO.pdf

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció