CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Multa de 3126 euros a Parcs i Jardins de Barcelona per no informar sobre les hores extres i prolongacions de jornada

Dilluns, 21 maig, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Aquest mes de maig ens ha arribat la sentència del Jutjat Contenciós-Administratiu núm.9 de Barcelona sobre el recurs presentat per l'Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona contra la resolució del Departament de Treball que el sancionava a pagar 3126€ de multa per no informar sobre les hores extres i prolongacions de jornada.

Al gener del 2009 després de múltiples sol·licituds de peticions d'informació i davant l'actitud obscurantista de la Direcció de l'Institut que es nega a informar de les hores extres i prolongacions de jornada que es realitzen des de l'any 2007 la CGT presenta una denúncia a Inspecció de Treball. La Inspecció de Treball una vegada investigats els fets denunciats per CGT resol aixecar Acta d'Infracció i sancionar amb una multa de 6250€ a l'Institut per no informar a la representació sindical des de l'any 2007 de les hores extraordinàries realitzades.

La Direcció de l'Institut, recorre l'Acta de de Infracció al Departament de Treball que a l'abril del 2010 resol confirmar l'Acta d'Infracció reduint això si la sanció a 3126€. De nou l'Institut a través del gabinet jurídic Cuatrecases (sobre el qual es desconeix el cost econòmic del mateix, encara que és dels més cars de l'estat) interposa recurs contenciós-administratiu. El jutjat Contenciós-Administratiu núm. 9 en sentència ferma ha confirmat la sanció imposada de 3126€ a l'Institut.

Més de 3 anys ha trigat la justícia a sancionar a la política d'obscurantisme que realitzen els gestors de Parcs i Jardins. El procés judicial per l'incompliment de la llei suposarà un cost de 3126€ dels pressupostos de Parcs i Jardins en una multa i un sens fi de diners més en els cost del super-gabinet jurídic, Cuatrecases, que Parcs i Jardins utilitza per a defensar els seus incompliment de les lleis.

Secció Sindical CGT Parcs i Jardins de Barcelona

http://malesherbes.blogspot.com.es/2012/05/el-juzgado-contencioso-administrativo.html

>>> Veure sentència a http://www.cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/Parcs/ANTONIO_CANO.pdf

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció