CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Neix a Colombia la ràdio “Despertar Libertario”

Dimecres, 1 abril, 2009

Donem inici avui, a aquest projecte anarquista de difusió alternativa amb profunda alegria i moltíssima expectativa. Els integrants d'aquest projecte van veure que havíem de sumar-nos a aquest gran bloc contrainformatiu per mitjà d'aquesta petita ràdio virtual llibertària, ràdio que esperem creixi i es solidifiqui en un treball que sigui de gran suport a tots i totes, on podran mostrar els seus treballs, els seus esdeveniments, les seves opinions per a així mostri realment la problemàtica nacional en gran mesura Colombiana desmentint als grans mitjans informatius.

La RÀDIO VIRTUAL DESPERTAR LIBERTARIO (La veu sense déu… La veu sense amo) neix per a ser un espai de treball alternatiu de difusió des del qual se li dongui veu als quals saben que la seva veu, les seves idees i compromisos no són compatibles amb la raó que sempre ha guiat a tots els mitjans, és a dir, els diners. Construïm un òrgan difusor anticapitalista, antiautoritari, llibertari, anarquista per a aportar que les idees madurin i avancin a una societat on la informació i les freqüències no puguin ser un mitjà de dominació de les persones.

Radio Despertar Libertario és una ràdio (ara com ara) netament virtual, el que dóna la possibilitat de la gratuïtat i l'anonimat. Es desitja fer de la ràdio un mitjà d'informació que emeti diversos programes setmanals on conflueïxi música, contes, lectura de llibres, espais de discussió, entrevistes, anàlisi actual, notícies molt rellevants d'actualitat i que tinguin contingut rellevant per al moviment llibertari. De manera prioritària la ràdio informarà els esdeveniments, xerrades, etc que els col·lectius llibertaris de Bogotà (inicialment) i més de la Red Libertaria Popular Mateo Kramer (a la qual es troba articulada) realitzin per a d'aquesta forma donar-los una major visibilitat així com per a mostrar el seu treball popular, barrial i en col·legis.

ESPEREM QUE ENS ESCOLTIN, ENS VISITIN EN EL BLOG, ENS COMPARTEIXIN ELS SEUS ÀUDIOS, ENS PERMETIN CONÈIXER-LOS I AIXÍ CAMINAR AMB NOSALTRES EN LA CREACIÓ D'UN MÓN NOU, I MÉS UN MÓN ON ES DIGUI LA VERITAT!

Bogotá, 29 de març de 2009

Universidad Nacional de Colombia

www.despertar-libertario.blogspot.com