CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ni monarquia, ni república burgesa! Autogestió i comunisme llibertari!

Dimecres, 18 juny, 2014

Ni monarquia, ni república burgesa! Autogestió i comunisme llibertari!

Des de CGT Catalunya no volem Ni monarquia, ni república burgesa! Volem Autogestió i comunisme llibertari!

Convocatòria a Sabadell 19 de juny

Pels drets dels pobles a decidir lliurement el SEU futur avui a les 20h a la pl. Sant Roc de Sabadell! Fora la monarquia! Fora a els Borbons!!

A la plaça Sant Roc de Sabadell 1 de juny a les 20h Concentració: NI MONARQUIA NI REPÚBLICA burgesa! Control obrer i Comunisme llibertari!

Més informació:

- TWITTER CGT SABADELL

- WEB CGT SABADELL

Cap pacte, cap rei. El poble català decideix.

Diverses organitzacions polítiques i sindicals i entitats socials han decidit convocar una manifestació el proper diumenge 22 de juny a 2/4 de 12 del migdia amb el lema “Cap pacte cap rei. El poble català decideix”.

Les entitats convocants consideren que cal manifestar-se conjuntament per mostrar el seu rebuig a l'entronització del rei Felip VI en base a tres elements centrals:

L'esgotament del règim del 78, nascut amb la Constitució que restaurava la monarquia borbònica, dóna per tancada l'anomenada transició; no acceptem cap pacte que perpetuï un sistema injust amb les persones i els pobles.
La monarquia espanyola és una institució antidemocràtica i caduca. Denunciem el paper que se li atorga en el manteniment de la unitat de l'Estat Espanyol, i com a garant dels privilegis de les oligarquies dominants en contra dels drets socials de la població.
El poble català té tot el dret a autodeterminar-se i establir el seu estatus polític i la seva relació amb els altres pobles del món. El dret a decidir té a veure amb la necessària celebració del referèndum sobre la independència, i també té a veure amb el conseqüent model de relacions socials i econòmiques en el qual vol desenvolupar-se.

Us convoquem a una roda de premsa per presentar aquesta iniciativa el proper dimarts 17 de juny a les 12 del migdia a la seu del Ciemen (Rocafort, 242, baixos de Barcelona) que serà conduïda pels portaveus de la campanya i que comptarà amb la presència de representants de les entitats i organitzacions convocants.

Signants:
Intersindical-CSC, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Comissió Internacional de Ciutadans Europeus (ICEC), Ara o mai, Catalunya diu prou, Iniciativa per Catalunya (ICV), Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), Treballadors per la independència (sectorial ANC), Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Joves d'Esquerra Verda (JEV), Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC), CIEMEN, Arran, Endavant, Moviment de Defensa de la Terra (MDT), Coordinadora Sindical Obrera (COS), CADCI, Procés Constituent.

Pàgina web: http://22dejuny.wordpress.com

Twitter: https://twitter.com/22dejuny

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció