CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ni un policia, el model més segur per a la societat

Dijous, 26 maig, 2016

NI UN POLICIA, EL MODEL MÉS SEGUR PER A LA SOCIETAT

La CGT de Barcelona recolza al Banc Expropiat i refusem la violència policial.

Exigim pluralitat informativa i no només la versió oficialista. Si la informació que doneu des dels mitjans de comunicació oficials fos veraç la gent de les manifestacions us respectaria. Plantegeu-vos realitzar la professió amb dignitat. Per informar-vos acudiu a Internet i veureu vídeos que des del vostre lloc al costat dels mossos d´esquadra no podeu ni imaginar-vos. Aquí teniu aquestes fotos que reflecteixen la forma d'actuar de la policia de paisà. Porres extensibles i pistola a la butxaca.

A Barcelona com a resposta al desallotjament del Banc Expropiat, els tres darrers dies hi ha hagut concentracions al barri de Gràcia com a protesta. La resposta policial està sent la d'inflar-se a disparar els nous projectils que substitueixen a les pilotes de goma, de tal manera que els seus impactes han provocat caps oberts, dits operats, oïdes sagnant, etc. i és qüestió de temps que rebentin algun ull. També s'han dedicat a envestir amb els vehicles, donar cops de porres a tort i a dret. Quan els manifestants intentaven fugir, la formació policial ens ha recordat molt als “passadissos” que feien els grisos quan arraconaven a les persones en un espai reduït per acarnissar-se amb sadisme per al seu gaudiment.

Secretes amb porres extensibles i pistoles

Als policies se'ls pot canviar el color de l'uniforme o d'amo, però no amb això se'ls canvia ni les costums, ni el que pot haver dins del seu cap. Aquesta forma d'actuar no només succeeix en aquest país, ni tan sols es garantia de que millori amb canvis de govern, la policia en sí mateixa és una maquinària que té la seva pròpia personalitat mani qui mani. Aquests dies a la Grècia de l'“esquerra”, veiem com llencen gasos lacrimògens sobre els refugiats i els impedeixin l'arribada d'aliments. Als EEUU veiem contínuament als policies disparant sobre persones amb una fredor increïble, a Mèxic la corrupció econòmica està al moll de l'os de la seva policia, i la seva participació en els assassinats de lluitadors socials com els d'Ayotzinapa està a l'ordre del dia. La llista dels països i dels fets de brutalitat policial seria interminable.

Secretes amb porres extensibles i pistoles

La policia ens mata, lesiona i mutila quan demanem drets. És difícil entendre les coses a les que es pot prestar una persona per un salari. Per molt que us obstineu en vendre'ns una altra imatge, no podreu. No podem ni volem oblidar a Juan Andrés Benítez al qual vau assassinar a cops, a Pedro Álvarez assassinat per un dels vostres, als que matàveu a les manifestacions i dèieu que havíeu disparat a l'aire, a les persones sota la vostra custòdia al carrer o a les comissaries i “se us moren”, a tots els que mutileu i rebenteu els seus cossos a les manifestacions, a les persones que porteu davant dels tribunals, sense proves, fent ús exclusiu d'una llei totalment injusta i irracional on la vostra paraula té més valor que la de qualsevol altre, a aquesta persecució constant i continuada que realitzeu sobre aquells tan perillosos que pensem o llegim, i que protestem davant les injustícies. Que sapigueu que som els fills i néts d'aquells que no vau poder matar a la guerra, i aquí estem, seguim intentant canviar el món, malgrat vosaltres i els polítics, als que deveu el vostre sou, si fos per nosaltres en aquesta partida pressupostària hi hauria un ZERO. Hi ha moltes professions dignes on guanyar-se la vida sense fotre als altres.

Federació Local de CGT Barcelona
Barcelona a 26 de Maig de 2016