CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

No a la fusió CAM-BANCAIXA, per la defensa dels llocs de treball

Dijous, 12 novembre, 2009

La majoria de la pèrdua d’ocupació es produiria a Alacant, ja que BANCAIXA ha publicitat clarament que només estan disposats a ABSORBIR-NOS, liderant el resultat de la fusió.

Després de les notícies publicades la setmana passada en relació a la possible fusió entre CAM-BANCAIXA, us traslladem les següents consideracions :

- CGT davant de la preocupació de la nostra plantilla, s’ha entrevistat amb la direcció general de recursos, qui ens ha traslladat un missatge de tranquil·litat, posicionant-se clarament a favor de la continuïtat de la nostra empresa i els seus llocs de treball.

- CGT comunica la seva més rotunda oposició a la dita fusió, que significaria la pèrdua directa dels nostres serveis centrals, informàtics, territorials, OBS, participades ; una duplicitat notable d’oficines en la xarxa de les dues caixes, que s’extrema en les províncies d’Alacant i València, amb un resultat aproximat de més de 7000 llocs de treball perduts.

- La majoria de la pèrdua d’ocupació es produiria a Alacant, ja que BANCAIXA ha publicitat clarament que només estan disposats a ABSORBIR-NOS, liderant el resultat de la fusió.

CGT manifesta la seva clara intenció de lluitar amb totes les seves forces contra aquest despropòsit i aposta per la unitat de tots els sindicats, dels partits polítics, associacions i societat en general , per a defendre la continuïtat de la nostra empresa, que té el volum suficient per a continuar sent líder en el sector. Per a això proposa a les diferents forces socials, la creació d’una plataforma on acordem les respostes necessàries per a frenar, d’una vegada per sempre, l’agressió que vivim des del govern de la Generalitat Valenciana.

CGT aposta per la immediata preparació, des de la Plataforma, de dos manifestacions, a desenvolupar, a Alacant i a València, on fem expressar el rebuig general a la dita fusió la conseqüència de la qual seria el multiplicar els efectes de la crisi en la nostra societat: major augment de desocupació, disminució del finançament, deteriorament de l’obra social, etc

LA CAM NO ES VEN

Secció Sindical CGT-CAM