CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

No a la fusió CAM-BANCAIXA, per la defensa dels llocs de treball

Dijous, 12 novembre, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La majoria de la pèrdua d’ocupació es produiria a Alacant, ja que BANCAIXA ha publicitat clarament que només estan disposats a ABSORBIR-NOS, liderant el resultat de la fusió.

Després de les notícies publicades la setmana passada en relació a la possible fusió entre CAM-BANCAIXA, us traslladem les següents consideracions :

- CGT davant de la preocupació de la nostra plantilla, s’ha entrevistat amb la direcció general de recursos, qui ens ha traslladat un missatge de tranquil·litat, posicionant-se clarament a favor de la continuïtat de la nostra empresa i els seus llocs de treball.

- CGT comunica la seva més rotunda oposició a la dita fusió, que significaria la pèrdua directa dels nostres serveis centrals, informàtics, territorials, OBS, participades ; una duplicitat notable d’oficines en la xarxa de les dues caixes, que s’extrema en les províncies d’Alacant i València, amb un resultat aproximat de més de 7000 llocs de treball perduts.

- La majoria de la pèrdua d’ocupació es produiria a Alacant, ja que BANCAIXA ha publicitat clarament que només estan disposats a ABSORBIR-NOS, liderant el resultat de la fusió.

CGT manifesta la seva clara intenció de lluitar amb totes les seves forces contra aquest despropòsit i aposta per la unitat de tots els sindicats, dels partits polítics, associacions i societat en general , per a defendre la continuïtat de la nostra empresa, que té el volum suficient per a continuar sent líder en el sector. Per a això proposa a les diferents forces socials, la creació d’una plataforma on acordem les respostes necessàries per a frenar, d’una vegada per sempre, l’agressió que vivim des del govern de la Generalitat Valenciana.

CGT aposta per la immediata preparació, des de la Plataforma, de dos manifestacions, a desenvolupar, a Alacant i a València, on fem expressar el rebuig general a la dita fusió la conseqüència de la qual seria el multiplicar els efectes de la crisi en la nostra societat: major augment de desocupació, disminució del finançament, deteriorament de l’obra social, etc

LA CAM NO ES VEN

Secció Sindical CGT-CAM

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print