CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

No a la intervenció militar a Síria

Dilluns, 16 setembre, 2013

La CGT es manifesta enèrgicament contrària a la intervenció militar que EEUU i els seus aliats han anunciat realitzar. EEUU i els seus aliats en cap moment busquen amb la seva intervenció defensar al poble sirià i promoure la democràcia. Rússia i Xina passen de la massacre i l'èxode que el seu consentiment suposa. França, Anglaterra, Espanya,...juguen a les paraules falses.

El que realment volen els uns i els altres és seguir amb les seves parcel·les de control i poder, ampliar les seves zones d'influència o les dels seus aliats en una zona estratègica i castigar a qui mantingui estretes relacions amb qui “no ha de”.

Resulta sorprenent que les víctimes dels atacs amb armes químiques que representen aproximadament el 1% de les víctimes hagin estat valorades de manera tan diferent a la resta quan 100.000 persones han mort ja en aquest conflicte i la comunitat internacional ha donat l'esquena a semblant massacre.

Rebutgem rotundament aquesta intervenció militar en contra de Síria però alhora denunciem la sagnant repressió deslligada pel règim sirià contra la població. Quan la ciutadania es va aixecar pacíficament exigint llibertat i justícia social, l'estat sirià en mans de Al Assad va respondre amb una repressió brutal rebutjant qualsevol possibilitat de diàleg i que està deixant Síria devastada.

La CGT està amb el poble sirià i amb el seu principal objectiu avui:

- acabar amb la guerra, acabar amb la criminal actuació militar del govern sirià i amb la criminal ingerència armada d'uns estats i la igualment criminal passivitat d'uns altres.

- parar les accions armades que fan callar la veu del poble.

- exigència a la comunitat internacional d'acabar amb la hipocresia de la fabricació, venda i tràfic d'armes.

- pressionar per a un alto el foc immediat.

CGT seguirà denunciant les guerres, les dictadures i les bases nuclears.

CGT seguirà donant suport els moviments populars a favor de les llibertats.

CGT seguirà exigint el cessament del militarisme vingui d'on vingui, promovent les campanyes d'objecció fiscal a les despeses militars o participant en les Marxes contra les bases militars.

CGT contínua amb el seu compromís solidari a favor de l'emancipació dels pobles i contra totes les dictadures.

SECRETARIAT PERMANENT COMITÈ CONFEDERAL CGT

http://www.cgt.org.es/noticias-cgt/comunicados/no-la-intervencion-militar-en-siria

Attached documents