CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

No a les detencions i identificacions als que van protestar contra les retallades

Diumenge, 9 octubre, 2011

La CGT considerem totalment injustificada tant l'actuació dels Mossos d'esquadra, com que es realitzin actuacions judicials contra els que es manifestaven contra les retallades pressupostàries al Parlament. El que sigui un tribunal com l'Audiència Nacional la que s'encarregui d'obrir diligències per un bloqueig al Parlament, denota que el sistema "democràtic" té veritables forats negres. Les peticions de 3 a 5 anys de presó per algunes carreres i insults als polítics ens sembla una broma pesada i remunta els nostres records en el temps a èpoques que haurien d'estar desterrades.

No sabem si els polítics esperaven que se'ls rebés amb una catifa vermella, el dia en què anaven a aprovar unes retallades que deixaran als més desfavorits en pitjors condicions, posant en perill serveis públics bàsics i fomentant cada vegada més les desigualtats.

La unanimitat de les declaracions de tots els parlamentaris, aquest dia, des de l'esquerra a la dreta, transmetent a la població la imatge de màrtirs va ser lamentable, sobretot comparant la manca de contundència en les seves declaracions després de la sàdica actuació policial en què van ferir i van atacar a centenars de manifestants durant el desallotjament de la plaça de Catalunya on van colpejar sense cap consideració a persones indefenses i en actitud totalment pacífica. Donem per fet que l'Audiència Nacional obrirà diligències contra la policia per investigar si l'actuació policial va ser "convenient", o per contra va ser salvatge i desproporcionada.

Per a la CGT és més violent que es retalli en la sanitat pública i els efectes més nocius i perillosos que tindrà sobre la població, que la mala estona momentània que van passar els parlamentaris. Entenem que no els agradi ser escridassats, però als altres ens agrada menys l'augment de la població que es veu afectada per la pobresa i la misèria.

Les protestes que hi ha hagut des del 15-M fins a les data haurien de fer recapacitar als polítics i als jutges. Haurien de preferir un poble amb criteri i capaç de defensar-se contra les injustícies a governar sobre un ramat. També haurien de fer-los reflexionar que amb detencions, empresonaments, multes, etc, no reconduiran la situació ja que han perdut tota autoritat moral sobre la població, sabem que els que governen són les agències de qualificació i els lobbys de potentats i que cada vegada més persones ens preguntem ¿perquè serveixen els polítics, a més de ser mers portaveus de les dades que els donen els poders fàctics, ordenant-los els criteris econòmics que han d'aplicar?.

Des de la CGT exigim que s'invalidin totes les actuacions judicials, que cessin les detencions i persecucions.

Federació Local CGT Barcelona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció