CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

NO PASSARAN: Concentració de protesta a Via Laietana 33, dimecres 14 de març a les 8:30h. Consell Govern UAB

Dimarts, 13 març, 2012

Dimecres 14 de març la Rectora pretén aprovar un conjunt de mesures que suposaran la pèrdua de centenars de llocs de treball amb l'excusa de la crisi econòmica. Simultàniament, la Generalitat dota amb milions d'euros a consorcis i fundacions privades que han fet de les universitats públiques el seu espai de negoci (veure un exemple aquí). Ara és el moment d'implicar-se en la lluita pel nostre lloc de treball. Us reenviem la nota feta pública pel Comitè d'empresa del PDI de la UAB:

Companys i companyes,

La celebració del Consell de Govern de la UAB el proper dimecres 14 de març inclou entre els punts de l’ordre del dia l’aprovació del document de retallades que comporta un canvi substancial de les condicions laborals del PDI i la reducció de la seva plantilla. Document que, malgrat ser preceptiu, no ha estat negociat amb els agents socials de la universitat i que compromet, alhora, l’acció del futur Equip de Govern de la UAB.

En aquest sentit el Comitè d’Empresa del PDI laboral de la UAB considera:

- Que una Rectora amb part de l’Equip de Govern dimitit, amb l’informe rebutjat pel claustre de la UAB i que ja ha anunciat que no es presentarà, no pot seguir comprometent el futur de la universitat ni limitar el joc electoral.

- Que la reunió del dia 14 s’ha de limitar a la convocatòria d’eleccions.

En la mesura que això no és així el Comitè d’Empresa CONVOCA A PROTESTAR PER LA CELEBRACIÓ D'AQUEST CONSELL DE GOVERN EL DIA 14 DE MARÇ A LES 8:30 A VIA LAIETANA 33, BARCELONA.

Comitè d'Empresa del PDI laboral, 12 de març de 2012

.............................

Secció Sindical de la CGT Universitat Autònoma de Barcelona
http://cgtuab.wordpress.com/