CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nota de premsa del comitè d’empresa del Metro de Barcelona reiterant la seva ferma voluntat en seguir negociant

Dimarts, 11 juliol, 2017

El Comitè d’Empresa de Ferrocarril Metropolità de Barcelona, després de les declaracions de la Presidenta de TMB Mercedes Vidal, vol manifestar el següent:

Aquest Comitè sempre ha demostrat la seva vocació de negociació i per això no entén les paraules de la Presidenta en que expressa la voluntat de la Direcció de no continuar negociant.

El Comitè de Vaga té el mandat de l’assemblea de negociar i defensar els interessos dels treballadors. Aquest Comitè continua tenint la voluntat de treballar per resoldre el conflicte i portar a l’assemblea totes les propostes que donin solució a les pretensions dels treballadors. Per més pressió que rebem ens neguem a tancar la porta d’una sortida negociada.

Volem destacar que aquest Comitè mai s’ha negat a reunir-se amb el Departament de Treball per solucionar la problemàtica que tenen els treballadors i ha demostrat més d’una vegada la seva responsabilitat davant aquesta mediació, traslladant a l’assemblea tota la informació del curs de les negociacions.

Creiem que l’actitud dels responsables polítics de TMB és desafortunada i no defensa ni els interessos de la ciutadania de Barcelona, ni els del servei públic que representa TMB. Per aquest motiu tornem a exigir la dimissió de la senyora Mercedes Vidal com a màxima responsable de TMB després de les seves últimes declaracions.

Barcelona, 11 de juliol de 2017

Comitè d'empresa Metro Barcelona

19905194_1558700790861041_5286360202879391257_n.jpg

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció