CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nota del SP de la CGT de Catalunya sobre la convocatòria per part de CGT d’una manifestació el 8 de juny a Barcelona

Dissabte, 29 maig, 2010

A TOTES LES FEDERACIONS I SINDICATS DE LA CGT DE CATALUNYA

TEMA: ACORD DE MOBILITZACIONS JORNADA DE LLUITA DEL 8 DE JUNY

Com s'ha comunicat des del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya, el passat 26 de Maig es va celebrar la Plenària del Comitè Confederal de Catalunya amb la presència de 14 federacions. En aquesta plenària es va acordar renovar l'acord que es va adoptar en la Plenària del dia 18: La CGT convocarà Vaga General en tots els sectors i en tot l'estat espanyol.

En el segon punt de l'ordre del dia es va tractar com organitzar les jornades anteriors al 8 de Juny, des de la secretaria d'Acció Sindical es va proposar fer una reunió a principis de la setmana pròxima amb tots/es els/les secretaris/es d'Acció Sindical i Acció Social de les Federacions per a treballar i planificar aquestes jornades.

S'ha enviat nota des del SP convocant a una reunió dimarts que ve dia 1 de juny a les 16,30 hores en el local del SP de Via Laietana.

També en aquest punt de l'ordre del dia, va acordar el Comitè Confederal de la CGT de Catalunya, realitzar una manifestació per al dia 8 a la tarda a Barcelona, convocada pel Comitè Confederal. Aquesta manifestació seria similar a les realitzades anteriorment a Sant Boi del Llobregat i a Sabadell, convocant la CGT i fent una crida a tots/es els/les treballadors/es i als moviments socials anticapitalistes a participar en la mateixa.

Degut al fet que el termini de notificació en el registre d'Interior de la Generalitat es tancava el dia 28, hem registrat a les 12 hores la manifestació per al dia 8 de Juny, que començarà a les 19 hores des dels Jardinets de Gracia, baixant per Passeig de Gràcia fins a la Plaça de Catalunya davant del Banc d'Espanya.

Entenem aquest SP que l'important és que el pròxim dia 8 de Juny la CGT estiguem mobilitzats en els carrers de Catalunya, rebutjant les mesures que el govern (amb el beneplàcit de l'oposició) aplica contra els/les treballadors/es. Aquests dies, més que mai, la Confederació hem d'estar units i confiats de les nostres forces i de la justícia de les nostres raons.

Animem a tots i totes els afiliats i afiliades de la CGT a participar en els actes i manifestacions que des dels acords del Comitè Confederal de Catalunya convoquem.

Salut, anarcosindicalisme i encert.

Barcelona, 28 de Maig de 2010.