CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nota informativa de CGT sobre la convocatòria de la Comissió de Personal Acadèmic de la UAB del 23 de maig

Dijous, 24 maig, 2012

El dimecres 23 de maig ha estat novament cancel·lada la reunió de la Comissió de Personal Acadèmic, en la qual l'Equip de Govern sortint, malgrat ser el dia anterior a les eleccions a Rector o Rectora, pretenia que fos aprovat in extremis l´aplicació del seu Pla d'Ajust del PDI. Encara que tres de les candidatures a Rectora o Rector s'havien posicionat en contra d'aquesta convocatòria de la CPA, i malgrat la més absoluta falta de credibilitat i de legitimitat en què es troba l'Equip de Govern sortint, sembla que s'estan acatant directrius molt clares, des d'instàncies alienes a la comunitat universitària, perquè es prenguin decisions en contra dels interessos de la UAB.

La concentració de PDI, PAS i alumnat a l'Edifici de Rectorat, avalada pel Comitè d'empresa de PDI i per l'assemblea de PDI i PAS del passat 15 de maig, ha obligat a dialogar als membres de l'Equip de Govern que anaven a constituir la CPA. En la negociació corresponent, el Dr. Senar, Vicerector de Personal Acadèmic, i la Dra. Pont, Secretària General, han dit públicament, i a pesar que així constava en l'Ordre del Dia, que no s'anava a aprovar el desenvolupament del Pla d'Ajust. Encara que no s'han avingut a confirmar per escrit l'anul·lació del citat punt de la convocatòria, ni a realitzar una nova convocatòria on no figurés el mateix. Finalment, la reunió de la CPA no s'ha realitzat, davant la presència d'un nombre important de membres dels diferents col·lectius de la comunitat universitària, i l'escassa representativitat de membres de la CPA.

Recordem que l'Equip de Govern sortint pretén aprovar la següent retallada:

- Places totalment eliminades

Catedràtics-Catedràtiques: 11
Titulars: 10 a temps complert (més 1 de titular a 6 hores)
Posdoctorals: 9
Associats-Associades: 155
Associades-Associats Mèdics: 11
PIF: 17
Lectors-Lectores: 2
Agregat: 1
Visitant: 1
TOTAL: 216

- Places afectades parcialment:

Catedràtics-Catedràtiques: 4
Titulars:7
Associats-Associades: 12
PIF: 1
TOTAL: 24

Esperem que no hi hagi cap nou intent d'aprovació d'aquest pla d'acomiadaments i retallades, donada la inexistent cobertura de legitimitat de l'Equip de Govern sortint.

23 de maig de 2012

Secció Sindical de la CGT Universitat Autònoma de Barcelona

http://cgtuab.wordpress.com/

>>> Veure també:

Estudiants i professorat de la UAB impedeixen amb una acció l'acomiadament de 216 docents

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/estudiants-professorat-uab-impedeixen-lacomiadament-216-docents