CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nous materials per a la campanya de suport a la lluita pels 2 dies als Autobusos de TMB

Dijous, 3 abril, 2008

En l'assemblea "d'usuaries pels 2 dies" realitzada el passat dimarts, hem acordat fer 70.000 noves targetes de la T-2 dies, que es distribueixen a partir d'avui dijous.

Si algú en vol per a repartir, les podrà recollir a diversos punts de Barcelona, a Sants (Espai Obert i Can Vies), Gràcia (La Torna i La Barraqueta), Centre (locals CGT i IAC), i busquem altres espais des d'on poder distribuir-les.

En aquests llocs també podeu recollir adhesius de la campanya de suport.

També us volem fer saber que el dimecres 9 d'abril tindrem 60.000 còpies d'un nou número del diari gratuït DOS DIES!


També s'han fet 500 samarretes per vendre, si en voleu podeu contactar directament amb la persona que les distribueix mitjançant correu electrònic (somsomiatruites@gmail.com)

Però... com molt bé tots sabeu, tot val diners en aquesta vida, bé, tot no, però les impremtes, i el gremi tèxtil, encara valen diners. I com que ja tenim despeses acumulades us demanem que cada persona o col·lectiu adherit a la campanya faci una aportació solidària per ajudar a pagar les despeses. És orientatiu, però entenem que si cada col·lectiu dels 77 adherits posa 60 euros podríem pagar gran part de les despeses, però no tots poden posar tants diners, i alguns ja n'han posat molts més de diners. Per tant fem una crida a la responsabilitat i solidaritat, i a que ingresseu la vostra aportació al compte corrent de la campanya, (2013-0018-51-0201605817), especificant el col·lectiu que fa l'aportació.

Tanmateix, dimecres 9, ens tornarem a reunir a l'Espai Obert, on acabarem de concretar algunes coses i repartir materials.

També us informem que en breu al web/bloc penjarem els models de Fax per enviar a les "autoritats competents", per tal de pressionar una mica més.

En defensa del transport public, en defensa dels i les treballadores en lluita

Usuaris i usuàries pels 2 dies

http://usuarispels2dies.blogspot.com