CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova acció de #NoPaguem el 6 de febrer a Barcelona

Dimecres, 6 febrer, 2013

Cartell 6 febrer

Tornem a desobeir la injustícia! Aquest dimecres, 6 de febrer, tornem a convocar un #NoPaguem per dos motius:

- Perquè mentre els polítics corruptes s’enriqueixen amb els diners del poble, a nosaltres ens apujen el preu dels transports públics, que és un servei de primera necessitat per les classes populars.

- Per la readmissió de l’Andreu de Cabo, treballador de TMB acomiadat per defensar els drets laborals de les treballadores i treballadors de TMB i que ha denunciant la corrupció dels directius d’aquesta empresa pública.

Per tot això, el dia 6 de febrer a les 19.30 h a la plaça Revolució (Gràcia): NO PAGUEM.

I el dia 7 de Febrer, a les 9.00 h, concentració davant el jutjat social núm. 20, a Ronda Sant Pere, 41, de Barcelona (metro Arc de Triomf o Urquinaona), per la readmissió de l’Andreu de Cabo.

#TrieMBreadmissió d #AndreuDeCabo a Autobusos #TMB.

#TriasCulpable

No paguem la seva corrupció, transports públics a preus populars

http://nopaguem.wordpress.com/


Valoració de la jornada d’accions de desobediència descentralitzada del 31 de gener

Propera assemblea el 9 de febrer

Per ahir, 31 de gener, des de la plataforma No Paguem vam convocar una jornada d’accions de desobediència descentralitzada que pretenien facilitar a les usuàries del transport públic colar-se i evitar així pagar els preus abusius i reivindicar un transport públic al servei de les classes populars.

Alhora, amb les accions preteníem denunciar les retallades en tots els sectors i els repagaments que se’ns estan imposant augmentant l’explotació i l’empobriment de les classes populars i solidaritzar-nos amb diversos casos, com amb el CSA Can Vies o demanant la readmissió d’Andreu De Cabo, treballador de TMB acomiadat per denunciar la malversació dels directius de TMB.

La jornada ha estat un èxit i ha comptat amb més de 10 accions descentralitzades a diversos punts Santa Coloma de Gramenet, Sant Andreu, Eixample, Sant Pau, Llucmajor, Virrei Amat, Sants, Fabra i Puig, Poblenou i Fort Pienc, entre altres. Accions que han generat espais d’entrada gratuïta al metro per on han passat almenys 5000 usuàries de forma directa però que haurien permès colar-se a la xarxa de metro sense conseqüències a un nombre indeterminat d’usuàries que han al·legat no haver pogut pagar en alguna de les estacions.

La jornada no obstant també ens ha deixat la trista actuació dels Mossos d’Esquadra que han identificat a desenes d’activistes i n’haurien multat almenys un per desobediència. Avui hem fet un pas endavant que ha estat respost per l’alcalde Xavier Tries i el nou conseller d’interior Ramon Espadaler amb repressió intentant frenar aquesta onada de protestes que s’està multiplicant i disseminant arreu de l’Àrea Metropolitana.

Davant els seus intents de frenar la lluita, fem una crida a multiplicar-la i intensificar-la, promovent accions de desobediència des de tots els punts per forçar un transport públic a preus populars. El transport públic és un dret fonamental del conjunt de treballadors i treballadores i hem de frenar aquest nou procés d’espoli que estem patint, un robatori social en tota regla, així doncs no pararem fins a aconseguir-lo!

I anem més enllà, en un moment en que ens volen fer creure que els i les treballadores som els responsables de la situació, els responem que el deute no es nostre i no el pagarem, així doncs volem fer una crida a estendre la desobediència als diversos serveis públics que estan essent robats, esquarterats i privatitzats, com les aigües, la sanitat, l’educació i una llarga llista tan sols per a que uns quants puguin continuar enriquint-se i saquejant-nos.

Nosaltres no devem, i no pagarem la seva corrupció, les seves privatitzacions, la seva especulació, els seus bancs, els seus sobresous i els seus sobres. No paguem!

Fem una crida a participar a l’Assemblea Oberta de NoPaguem el proper dissabte 9 de Febrer a les 11h del matí a la Casa Groga (carrer Ali Bei 120) per a continuar planificant mobilitzacions i jornades de lluita.

NO DEVEM, NO PAGUEM!!

http://nopaguem.wordpress.com/2013/02/01/valoracio-de-la-jornada-daccions-de-desobediencia-descentralitzada-del-31-de-gener/