CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova Cassolada popular el 27 de maig davant la seu del PSC-PSOE de Lleida

Dimecres, 26 maig, 2010

Dijous 27 de maig a les 19,30h, nova Cassolada popular davant la seu del PSC-PSOE i del Ministeri d'Economia a Lleida (Plaça de l'IEI).

Que ens sentin els lladres i els seus còmplices!

Les ciutadanes i ciutadans reunits en assemblea el passat dijous 20 de maig davant la seu del PSC-PSOE de Lleida vam decidir continuar organitzant cassolades contra la crisi cada dijous i en la mateixa plaça de l’IEI, sota el lema "No a les retallades socials. Que la crisi la paguin els rics".

Des d'aquesta Assemblea Ciutadana us convidem a afegir-vos, el proper dijous 27 de maig, a aquest acte de protesta. Volem convertir la plaça de l’IEI de Lleida en un espai d’expressió ciutadana on tothom pugui manifestar el seu malestar i les seves propostes enfront una situació que ja ha provocat més d’un milió d’aturats als Països Catalans. Aquest dies, a més, veiem com als nostres polítics no els tremola el pols a l’hora de retallar la despesa social per pagar un deute que nosaltres no hem provocat.

Convoquem aquestes cassolades i assemblees populars al carrer perquè pensem que aquesta es la millor forma on els i ciutadans i ciutadanes puguem expressar directament el que pensem, sentim i patim sense la mediatització dels i les representants polítics, dels partits, dels sindicats i dels mitjans de comunicació, entre altres. També volem que sigui un espai d’alternatives, on compartir projectes i noves formes d’entendre les relacions socials i polítiques que siguin beneficioses per totes i no només per a uns quants.

I ho fem davant de les seus dels causants de la crisi o dels seus còmplices, com la del PSC-PSOE, del món financer (GAESCO Sociedad de valores y Bolsa) o de la cúpula empresarial lleidatana (Fòrum 2001).

Avui toquem la cassola, demà ja ho veurem!

Cada cop tenim menys a perdre perquè ja ens ho han robat tot!

*Porta estris per fer soroll. Suma-t'hi i fes-ho córrer*

Manifest al web de Suport Ponent:
http://suportponent.net/spip.php?article2591