CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova concentració divendres 13 de desembre a les 14h al Vendrell per a reclamar #JustíciaYassir

Divendres, 13 desembre, 2013

Aquest divendres 13 de desembre continuen les declaracions dels 8 Mossos imputats per la mort d’en Yassir, per la qual cosa tornem a fer una crida a assistir a la concentració que es farà a les 14.00h davant dels jutjats del Vendrell (C/Francesc Riera, 13).

No podem ni volem restar indiferents davant dels fets esdevinguts, ni davant la tolerància dels poders públics locals vers el racisme institucional i la brutalitat policial. Exigim conèixer totes les circumstàncies que van concórrer en la mort del nostre veí Yassir El Youssouni a la comissaria dels Mossos d’Esquadra el proppassat 31 de juliol, i exigim que es faci JUSTÍCIA. No podem ni volem restar indiferents davant l’ambient d’impunitat que encobreix les agressions i detencions arbitràries de les quals són víctimes de forma sistemàtica molts dels nostres veïns i veïnes, especialment els de la comunitat marroquina vendrellenca.

Per tot això, convoquem de nou a concentrar-nos divendres i fem una crida a la solidaritat de tota la gent del Vendrell i de la comarca. Ara la víctima ha estat en Yassir, demà pot ser-ho qualsevol de nosaltres.

JUSTÍCIA PER YASSIR! NO A LA IMPUNITAT!

Ateneu Arbocenc, Ateneu Popular del Vendrell La Trinxera-Arran, CGT Baix Penedès, CGT Catalunya, CUP Baix Penedès, Madres Contra la Represión, Red Solidaria Antirepresiva, Rereguarda En Moviment

>>> Més info sobre el tema a:

Concentració contra la repressió policial el 12 de desembre al Vendrell.
Assemblea el 16 de desembre per debatre accions i mobilitzacions pel cas de la mort de Yassir El Youssouni i les actuacions repressives dels Mossos.
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article9841

Pare de Yassir: “Van matar el meu fill perquè es queixava de la policia”.
Investiguen la mort d’un jove del Vendrell a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article9828