CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova concentració divendres 13 de desembre a les 14h al Vendrell per a reclamar #JustíciaYassir

Divendres, 13 desembre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Aquest divendres 13 de desembre continuen les declaracions dels 8 Mossos imputats per la mort d’en Yassir, per la qual cosa tornem a fer una crida a assistir a la concentració que es farà a les 14.00h davant dels jutjats del Vendrell (C/Francesc Riera, 13).

No podem ni volem restar indiferents davant dels fets esdevinguts, ni davant la tolerància dels poders públics locals vers el racisme institucional i la brutalitat policial. Exigim conèixer totes les circumstàncies que van concórrer en la mort del nostre veí Yassir El Youssouni a la comissaria dels Mossos d’Esquadra el proppassat 31 de juliol, i exigim que es faci JUSTÍCIA. No podem ni volem restar indiferents davant l’ambient d’impunitat que encobreix les agressions i detencions arbitràries de les quals són víctimes de forma sistemàtica molts dels nostres veïns i veïnes, especialment els de la comunitat marroquina vendrellenca.

Per tot això, convoquem de nou a concentrar-nos divendres i fem una crida a la solidaritat de tota la gent del Vendrell i de la comarca. Ara la víctima ha estat en Yassir, demà pot ser-ho qualsevol de nosaltres.

JUSTÍCIA PER YASSIR! NO A LA IMPUNITAT!

Ateneu Arbocenc, Ateneu Popular del Vendrell La Trinxera-Arran, CGT Baix Penedès, CGT Catalunya, CUP Baix Penedès, Madres Contra la Represión, Red Solidaria Antirepresiva, Rereguarda En Moviment

>>> Més info sobre el tema a:

Concentració contra la repressió policial el 12 de desembre al Vendrell.
Assemblea el 16 de desembre per debatre accions i mobilitzacions pel cas de la mort de Yassir El Youssouni i les actuacions repressives dels Mossos.
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article9841

Pare de Yassir: “Van matar el meu fill perquè es queixava de la policia”.
Investiguen la mort d’un jove del Vendrell a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article9828

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció