CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova concentració el dilluns 12 de juliol en defensa del local de la CGT a Barcelona

Dissabte, 10 juliol, 2010

Des de la Federació Local de CGT Barcelona fem una crida a tota l'afiliació i militància perquè el dilluns 12 de Juliol del 2010, després de fer públic CCOO que vindran a prendre possessió del vestíbul de Via Laietana 18, ho seguim defensant.

No sabem que hora vindran els de CCOO, però nosaltres estarem a les 8 del matí que és l'hora que poden començar a actuar, si podeu passar amb nosaltres tot el dia millor, però si solament podeu estar unes hores, bé vinguts sereu.

Salut, Solidaritat i No Passaran

SP de CGT Barcelona

Comunicat

Davant l'amenaça per part de CCOO d'ocupar dilluns que ve 12 de Juliol part del vestíbul de Via Laietana 18, la CGT de Barcelona manifesta:

Que la CGT ens anem a seguir oposant a que CCOO faci ús d'un vestíbul des del qual no es pot accedir a cap dels seus pisos i que la seva única pretensió és que es vegin molts anagrames de CCOO en tot el tram de Via Laietana 16-18.

Que CCOO ha declarat per mitjà del seu Secretari General la intenció de quedar-se amb tot el local de Via Laietana 16-18.

La CGT hem de dir que en cap moment hem tingut cap proposta per part del Ministeri perquè canviem la nostra seu de CGT-Barcelona.

La CGT no ho hem tingut mai fàcil en els temes de patrimoni sindical, encara que seguirem resistint tant les decisions arbitràries del Ministeri de Treball com l'egoisme acaparador per part de CCOO, que es considera amo i senyor dels edificis sindicals de Via Laietana. Però té un problema, els irreductibles anarcosindicalistes de la CGT que a pesar de la pressió i de les amenaces de treure'ns del nostre local sindical, seguirem on estem fa més de 20 anys.

F.L. CGT Barcelona