CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova imatge de la WEB de CGTCatalunya

Dimarts, 5 gener, 2021

Les més despertes us haureu donat compte que des de fa uns dies la web de CGTCatalunya té una nova cara. A mitjans de l'any 2020 vam començar a treballar per traslladar tot el material i articles acumulats durant anys cap a la nova web, tot fent una reorganització per fer les cerques i la visualització més eficients.

 

 

La nova web busca posar-se al dia en format i en contingut així com una adaptació més adequada per al format de telefonia mòbil. S'han categoritzat els articles en 6 grans categories: Acció Social, Acció Sindical, Formació, Gènere, Jurídica i Salut Laboral. A part s'ha creat un nou espai per a Premsa on es trobaràn els comunicats o notes de premsa. En aquest cas s'ha habilitat la possibilitat de poder-la fer per via telemàtica en els casos que els sindicats ho considerin.

Comencem doncs l'any amb voluntat de millora i seguir avançant per comunicar millor i més ràpid totes les noticies i n0vetats al voltant de la CGT de Catalunya. Venen temps de lluita i ens ha de trobar amb les eines ben afilades.

Salut i revolució!

Agrairem que ens aquests dies d'inici ens comuniqueu qualsevol incidència o error que detecteu per a que puguem esmenar-lo ben aviat.