CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova imatge de la WEB de CGTCatalunya

Dimarts, 5 gener, 2021
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Les més despertes us haureu donat compte que des de fa uns dies la web de CGTCatalunya té una nova cara. A mitjans de l'any 2020 vam començar a treballar per traslladar tot el material i articles acumulats durant anys cap a la nova web, tot fent una reorganització per fer les cerques i la visualització més eficients.

 

 

La nova web busca posar-se al dia en format i en contingut així com una adaptació més adequada per al format de telefonia mòbil. S'han categoritzat els articles en 6 grans categories: Acció Social, Acció Sindical, Formació, Gènere, Jurídica i Salut Laboral. A part s'ha creat un nou espai per a Premsa on es trobaràn els comunicats o notes de premsa. En aquest cas s'ha habilitat la possibilitat de poder-la fer per via telemàtica en els casos que els sindicats ho considerin.

Comencem doncs l'any amb voluntat de millora i seguir avançant per comunicar millor i més ràpid totes les noticies i n0vetats al voltant de la CGT de Catalunya. Venen temps de lluita i ens ha de trobar amb les eines ben afilades.

Salut i revolució!

Agrairem que ens aquests dies d'inici ens comuniqueu qualsevol incidència o error que detecteu per a que puguem esmenar-lo ben aviat.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció