CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova imputació pels fets de la Vaga General a la Borsa de Barcelona contra una afiliada de la CGT

Dijous, 7 juny, 2012

Eva Sánchez, afiliada de CGT i ex­-Secretària General de Barcelona, ha estat cridada a declarar com imputada pel jutjat d'Instrucció nº 28 pels fets ocorreguts durant el matí de la vaga general del 29-M enfront de la Borsa de Barcelona i que ja va fer passar 23 dies a la presó a la nostra companya Laura.

Exigim el tancament immediat d'aquest expedient que afecta a Laura i a Eva, no té cap sentit criminalitzar actes simbòlics.

La CGT novament convoquem una concentració per a protestar contra el que considerem la continuació de les línies mestres marcades des de la Consellería d'Interior pel seu nº 1, Senyor Felip Puig i Godes i també pel màxim responsable del cos armat de la Generalitat Manel Prats Peláez, de tolerància zero amb les protestes que denunciïn de manera visible als veritables responsables de la crisi, els banquers i especuladors.

L'acte simbòlic o performance, enfront de la borsa, el “Gran Casino Econòmic”, està sent utilitzar-lo com exemple de mà dura i de càstig. Considerem que és una mala estratègia per part del poder, convertir un acte que no posava a ningú en perill, en un judici polític a la dissidència que pot tenir unes conseqüències penals tan desproporcionades.

Des de la CGT exigim, que la Conselleria d'Interior deixi de perseguir a qui lluitem per impedir que se segueixi precaritzant i augmentant els afectats per les decisions econòmiques de retallades que estan duent a l'exclusió social, a la pobresa i a la misèria a milions de persones.

Els polítics, els cossos armats, fiscals i jutges han de situar-se en el context social que vivim la majoria de la societat i no en una bombolla que els fa tenir una realitat diferent.

Els grans delinqüents, els polítics corruptes, aquells que des d'una posició de poder ho utilitzen per a enriquir-se amb les misèries d'una majoria, poques vegades van als tribunals com imputats, tenim un codi penal molt generós amb els delictes econòmics, encara que creen una gran alarma social i conseqüències desastroses per a moltes persones.

La CGT exigim que es tanquin d'una vegada tots els expedients penals i oberts durant la vaga general, que s'alliberi a Andréu i Rubén i es deixi de perseguir a la dissidència ideològica.

CONCENTRACIÓ DILLUNS 11 DE JUNY A LES 9.30 HORES EN LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA (costat Gran Via)

Federació Local CGT Barcelona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció