CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova octaveta d’UCFR: Aturem el feixisme!

Dijous, 1 novembre, 2012

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) ha elaborat una octaveta per a la precampanya (l'adjuntem en PDF). L'objectiu és explicar a gent del nostre entorn la urgència d'aturar l'extrema dreta, i específicament d'evitar l'entrada d'un partit feixista al Parlament. Es poden repartir amb taules al carrer, a assemblees i actes dels moviments, a la feina al barri, al lloc d'estudis...
De cara a la campanya electoral com a tal, s'editarà una nova octaveta, més breu i directa.

DRETS SOCIALS PER A TOTHOM • EL RACISME NO ÉS LA SOLUCIÓ

Aturem el feixisme!

El perill de l’extrema dreta augmenta arreu d’Europa. A França, el partit feixista disfressat, Front Nacional, és la tercera força política. A Grècia, el suport al partit obertament nazi, Alba Daurada, ja supera el 10%.

L’Holocaust va demostrar què suposa l’arribada al poder del feixisme. No podem permetre que torni a passar.

A les eleccions del proper 25-N, en Josep Anglada, de Plataforma per Catalunya (PxC), intentarà entrar al parlament català. Si ho aconsegueix, donarà un impuls perillós al seu projecte.

PxC és un partit feixista: els seus dirigents inclouen persones condemnades per actes relacionats amb l’odi i la violència racista, fins i tot amb atemptats terroristes.

El propi Anglada té una llarga trajectòria franquista, però, com ell mateix ha dit, ha de “disfressar-se de demòcrata” per guanyar vots.

Igual que els nazis als anys 30, PxC intenta aprofitar-se de la desesperació creada per la crisi, presentant-se com el defensor de la gent treballadora. Davant la creixent pobresa, les retallades socials, l’atur, diuen que la culpa la tenen els immigrants. No cal ser un premi Nobel en economia per saber que les persones immigrades no decideixen què fan els governs, l’FMI o la gran banca.

En dir “primer els de casa”, intenten desviar la nostra atenció de les veritables causes dels problemes socials. Volen dividir-nos, per derrotar-nos. Avui encara és vàlid el vell lema: la unió fa la força.

Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR) aglutina més de 300 entitats molt diverses contra l’extrema dreta i les seves idees.

Durant la propera campanya electoral, UCFR treballarà perquè cap feixista entri al parlament.

A més a més, allà on existeixi l’amenaça de l’extrema dreta, cal impulsar la lluita unitària en contra seu: a cada barri, vila o comarca. Així, aturarem els feixistes.

Ens cal el suport i la participació de persones i col·lectius d’arreu del país. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Unitat contra el feixisme i el racisme

Per a més informació i per adherir-te: info@unitatcontraelfeixisme.org • http://www.facebook.com/unitatcfrhttp://unitatcontraelfeixisme.org • Suport econòmic a UCFR: 3025 0001 14 1433439761

http://twitter.com/#!/UnitatvsRacisme

>>> Per descarregar l'octaveta http://unitatcontraelfeixisme.files.wordpress.com/2012/10/octaveta_ucfr_oct_2012_din_a5.pdf

Attached documents