CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Nova suspensió del Macrojudici a 32 okupes de Terrassa

Dimarts, 22 abril, 2008

El judici que s'havia de celebrar del 21 al 25 d'abril contra 32 joves de Terrassa pel desallotjament del casal okupat Kork III s'ha suspès i ha quedat aplaçat fins el proper mes d'octubre d'aquest mateix any.


El matí del dilluns 21 d'abril, les persones que van ser detingudes durant el desallotjament del casal okupat Kork III i acusades d'usurpació, de desordres, d'atemptat a l'autoritat, de danys i d'una falta a l'ordre públic, i per les quals demanaven 5 anys de presó, s'han presentat al jutjat penal num. 2 de Terrassa.

Degut, novament, a un error per part del jutjat, que ha fet que 2 persones no hagin estat citades i no hagin pogut comparèixer, el judici s'ha hagut de suspendre. La nova data pel judici serà pel proper mes d'octubre, el dies 6, 7, 8, 9, i el 14 i el 15.

Les concentracions previstes per aquests dies davant dels jutjats queden desconvocades.

Igualment volem demanar la maxima atenció en les properes convocatòries davant la actuació del paper de la jutgessa del jutjat penal 2 de Terrassa. Aquesta "senyora" ha tingut en tot moment una actuació prepotent, agressiva i d'imposició contra diferents grups de persones durant la celebració del judici. Amb els advocats els ha amenaçat que el judici es faria "fos com fos" i que qui no portés toga "no entrara al meu judici". A les persones concentrades a les portes dels jutjats els ha enviat als agents antiavalots per tal de requisar el material i l'equip de música, impedint el dret a la llibertat d'expressió. L'actitut contra les encausades tampoc ha estat diferent, ha amenaçat amb empendre acusacions contra varis joves que han entrat al judici amb el puny enlaire, ha posat impediments perque dues encausades, mares recentment, poguessin estar amb els seus fills.

Per aquests motius i altres des de l'assemblea de detingudes del Kork III i des de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa s'esta preparant mesures a prendre per tal de denunciar aquesta actitut prepotent i provocadora de la jutgessa. Cal que estem atentes a noves convocatòries.

Igualment volem denunciar una vegada més aquesta farsa, que no és més que un judici polític contra no només les persones encausades,sino contra tot el conjunt de moviments socials i persones que lluitem per acabar amb les injustícies i misèria que genera aquest sistema capitalista que sotmet les nostres vides.

Avui hem aturat el judici, peró hem de seguir lluitant per que no es torni a realitzar mai més, perquè s'aturi la repressió a la dissidència tant a Terrassa com a arreu.

Des de l'assemblea de detingudes del Kork III i des de SAT també volem informar que una de les persones encausades pot ser que ingressi a presó per un altre judici. Parlem d'en Franki, el qual està condemnat a complir 2 anys i 8 mesos de presó acusat de ultratges a Espanya, atemptat i desordres. El tribunal constitucional espanyol, després de dos anys d'haver presentat el recurs que aturava l'ingrés a presó, ni se l'ha mirat i no l'ha admès, per tant ens trobem de nou contra un imminent ingrés d'un company a presó per la seva manera de pensar i actuar. El primer acte de denuncia serà aquest dijous 24 d'abril a les set de la tarda davant l'ajuntament de Terrassa. I s'està preparant una manifestació unitària pel dissabte 10 de maig a Barcelona que sortiria de la plaça Universitat a les 18h. Us demanem la màxima difusió i implicació per tal d'evitar l'ingrés a presó del nostre company.

La repressió no és la solució!!!

Si ens toquen a una ens toquen a totes!!!

No ens fareu creure!!!!

Assemblea de detingudes del Kork III

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (S.A.T.)