CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Noves aturades a Unísono Barcelona el 19 de març. Crida a la CGT i els moviments socials a participar en una concentració a les 19h al c/Tarragona 161 de Barcelona

Dijous, 19 març, 2015

Crida a les diferents seccions sindicals de la CGT, col·lectius socials i laborals i a la ciutadania en general – Unísono en lluita.

Després de l’èxit de les aturades convocades per la CGT a Unísono Barcelona al departament de Portabilitats Vodafone, on va tenir un seguiment del 100% dels treballadors i treballadores d’operacions. Fem una crida a les diferents seccions sindicals de la CGT, col·lectius socials i laborals i a la ciutadania en general, a participar el dijous 19 de Març a les 19:00h a la concentració que realitzarem els treballadors i treballadores contra els acomiadaments i per la estabilitat del servei a la porta del centre c / Tarragona 161.

Els treballadors i treballadores d´Unísono Barcelona i més concretament els que treballem en el departament de portabilitats Vodafone, estem cansats/des de tenir por a ser acomiadats en qualsevol moment, de les pressions, de les mentides, dels errors en nòmina, de la prepotència d’aquesta empresa que ens somriu per estrujarnos i ens tracta com si fóssim simples números …

Davant aquests fets i molts més, els treballadors i treballadores hem dit prou! i ens vam mobilitzar el pasat dia 12 de març, aconseguint parar tota la producció del nostre departament, la resposta immediata de l’empresa ha estat el més absolut silenci, però aquest dijous nosaltres, els tornarem a cridar ben fort, NO ens rendim!.

CGT Unísono Barcelona.